Politie Zeeland


O-1344-2004 AUTOMOBILISTE RIJDT TEGEN LANTAARNPAAL


Op de Stationsweg in Kruiningen is woensdagmorgen rond 08.45 uur een 35-jarige vrouw uit Yerseke met haar auto tegen een lantaarnpaal gereden.
De vrouw verloor, als gevolg van het gladde en besneeuwde wegdek, de controle over haar auto en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De vrouw kwam met de schrik vrij, haar auto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd en moest worden weggesleept.


Z-1345-2004 AUTOMOBILIST RIJDT IN DE SLOOT


In Waterlandkerkje is woensdagmorgen rond 09.15 uur een 37-jarige man uit de gemeente Sluis met zijn bedrijfsauto in een sloot gereden.
De man reed over de Ketelaarstraat toen hij de macht over het stuur verloor, in de slip geraakte en zijn auto achterwaarts de sloot ingleed. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte aan de gehele linkerzijde beschadigd.


O-1346-2004 VERKEERSCONTROLE

Woensdag tussen 11.00 uur en 14.00 uur is in het havengebied van Ritthem een verkeerscontrole gehouden in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee.
In totaal werden 30 voertuigen gecontroleerd. Er werden 4 bekeuringen uitgeschreven, 3 voor het niet dragen van de autogordel en 1 voor het rijden zonder rijbewijs. De controles vonden plaats op de Frankrijkweg en de Engelandweg.


O-1347-2004 INBRAAK AUTO

In de nacht van dinsdag/woensdag is in Kruiningen ingebroken in een auto die stond geparkeerd op de Marconistraat.
Uit de auto werden de geluidsapparatuur, een tiental cd's en een paar brillen weggenomen. Het schadebedrag is niet bekend.


W-1348-2004 AUTO-INBRAAK

In de nacht van dinsdag/woensdag is in de Cirkel te Vlissingen ingebroken in een geparkeerde bestelauto.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur weggenomen met een onbekende waarde.
Dezelfde nacht werd aan de Suze Groeneweglaan in Vlissingen met een scherp voorwerp de linnen kap vernield van een geparkeerde auto. Schade bedraagt een paar duizend euro.