Politie Zeeland


O-1349-2004 VERNIELINGEN AAN AUTO


Op de Westhavendijk in Goes zijn in de nacht van dinsdag/woensdag vernielingen aangericht aan een geparkeerde auto.
De eigenaar had de auto dinsdag rond 20.00 uur geparkeerd. Toen hij woensdagmiddag bij zijn auto terugkeerde, bleken twee ruiten te zijn vernield en een band te zijn lekgestoken. Schadebedrag is niet bekend.


W-1350-2004 DIEFSTAL UIT AUTO


Dinsdag tussen 17.30 uur en 23.15 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Colijnstraat in Vlissingen.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur weggenomen. Schadebedrag is een paar honderd euro.


Z-1351-2004 WEED IN BESLAGGENOMEN


Op de Buitenhaven in Terneuzen zijn woensdagmiddag tijdens controle van een Belgische personenauto 10 gram weed en 9 joints aangetroffen.
De inzittenden, twee Belgen van 21-jaar, kregen in eerste instantie ieder een boete van 45 euro voor het rijden zonder autogordel. In de auto werden ook de weed en de joints aangetroffen en in beslaggenomen. Beide mannen deden hiervan vrijwillig afstand.


W-1352-2004 BRAND IN WONING


In een woning in de Oosterscheldestraat in Middelburg is woensdag rond 17.30 uur brand ontstaan.
Op het moment dat de brand ontstond, waren de bewoners thuis. Zij konden op tijd hun huis verlaten en probeerden samen met de buren de brand te blussen. De brandweer nam het later over. De brand is ontstaan op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning vermoedelijk als gevolg van kortsluiting in een radio.


W-1353-2004 RIJBEWIJS INGENOMEN


Van een 76-jarige automobilist uit Middelburg is woensdagavond rond 19.30 uur op de Nieuwe Vlissingseweg in zijn woonplaats het rijbewijs ingenomen wegens rijden onder invloed van alcohol.
Uit een blaastest bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen en ontving hij een dagvaarding.