Lekstroom, 10.30 uur

Utrecht 26-02-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Autoinbrekers aangehouden

NIEUWEGEIN- Op donderdagochtend werden twee jongens aangehouden nadat ze hadden ingebroken in een auto. Omstreeks 03.10 uur zag een getuige dat twee jongens in een auto zaten die geparkeerd stond aan de Daalderburg. Nadat de jongens gesnapt waren renden ze weg. De politie werd gewaarschuwd en in de omgeving kon het tweetal, in de leeftijd van 15 en 16 jaar afkomstig uit Nieuwegein, worden aangehouden.

Nat pak

PAPEKOP- Op woensdagochtend raakte een auto van de weg en kwam in het water terecht. De 32-jarige automobilist uit Oudewater reed omstreeks 05.50 uur over de Papekopperdijk. Vermoedelijk door een gladde weg raakte hij van de weg en kwam in het water terecht. De man wist op eigen gelegenheid uit de auto te komen en liep naar huis en belde de politie. De man liep door de aanrijding een pijnlijk been op door de aanrijding.

Verkeerscontrole

IJSSELSTEIN- Op de Podiumweg en de Blokhoeve werd een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 40 brom/snorfietsen gecontroleerd en werden 40 bekeuringen uitgeschreven voor oa. te veel vermogen, het niet kunnen tonen van papieren en het rijden met een uitlaat die teveel geluid maakt.