Politie Zeeland


R-1361-2004 ONGEVALLEN DOOR GLADHEID

Tussen woensdagavond en donderdag vonden er, ten gevolge van de gladheid, in Zeeland verschillende verkeersongevallen plaats. Er was in vrijwel alle gevallen sprake van alleen blikschade.
Een 24-jarige automobilist uit Middelburg raakte rond 21.20 uur op de Laan der Verenigde Naties in de slip en botste tegen een lantaarnpaal.
Rond 22.00 uur botste een 27-jarige man uit Vlissingen op de Rijksweg A58 bij Nieuw en Sint Joosland tegen de vangrail.
In de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 00.30 uur belandde een automobilist aan de Pekelingseweg in Aagtekerke in een sloot.
Donderdagochtend rond 07.10 uur vond er op de Abbekindersezandweg in Kloetinge een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Door de gladheid gleed de auto van een
31-jarige man uit de gemeente Goes weg waardoor hij gedeeltelijk op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer terechtkwam. Hierdoor ontstond een aanrijding met de hem tegemoet komende 58-jarige automobilist uit Kapelle.
Donderdagochtend rond 07.55 uur raakte op de Rijksweg A58 bij Nieuw en Sint Joosland een 24-jarige automobilist uit Oost-Souburg in de slip waardoor hij tegen de vangrail botste.
Op de A58 bij Kruiningen reed een 23-jarige automobilist uit Goes een sloot in toen hij bij het nemen van een afrit slipte.
Een 37-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis raakte rond 09.00 uur op de Isabellaweg in IJzendijke in de slip. Haar auto kantelde en kwam op de zijkant tot stilstand. De vrouw werd door de brandweer uit haar auto gehaald en door ambulancepersoneel onderzocht. De vrouw hoefde niet naar het ziekenhuis.
Aan Vierwegen in Kapelle reed rond 09.00 uur een auto de sloot in.
Rond 09.00 uur raakte aan de Koningsweg in Scherpenisse een auto van de weg en belandde in een droge sloot.
Rond 10.55 uur botste een onbekend gebleven automobilist op de Karelsgang in Middelburg tegen een hek.