26/2 De Leijgraaf
< br/> Uden 26-02-2004

TWEE AUTOS TEGEN TWEE BOMEN, Uden

Twee bestuurders zijn donderdagochtend op de Middenpeelweg in Odiliapeel tegen een boom terecht gekomen. Een 24-jarige automobilist uit Venray kwam vanuit de richting Venray. De man raakte door het slechte weer in een slip. Zijn auto draaide om zijn as en hij kwam aan de linkerkant van de weg tegen een boom tot stilstand. Hij klaagde over pijn in zijn nek. Direct daarna kwam een 28-jarige Venrayse automobiliste eveneens uit de richting Venray over de Middenpeelweg gereden. De vrouw remde, maar de auto gleed door. Deze auto kwam aan de rechterzijde tegen een boom tot stilstand. De Venrayse klaagde over pijn aan haar hoofd en ze had een kleine wond boven haar rechter oog. Ze is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

DURE VLEESWAREN, Uden

De politie heeft woensdagmiddag een 53-jarige Udenaar aangehouden in een winkel op de Sint Janstraat in Uden. De man had twee pakjes vleeswaren weggenomen zonder te betalen. Eind van de dag werd hij heengezonden met een boete van 125 EUR.

DIEFSTAL AUTO, Volkel

Onbekenden hebben woensdag vanaf de Zeelandsedijk een auto weggenomen. Het betrof een groene Volkswagen bestelauto, voorzien van het kenteken VP-RZ-59.