Ingezonden persbericht

Jonge ondernemers starten gadgetbedrijf

OSS, 20040228 -- De twee vwo-scholieren Luuk Schoenmakers en Hain van Nuland zijn gestart met het creëren van een eigen bedrijf. Onder de naam "Gadgetplaza" brengen zij allerhande spullen aan de man. De gadgets die het bedrijf verspreid zijn leuke hebbedingetjes.


Er wordt gewerkt via een nieuw concept. "Gadgetplaza" streeft erna om elke twee weken een nieuw product te kunnen presenteren. Op de homepage van het bedrijf wordt ook bij elk product duidelijk aangegeven om wat voor soort gadget het gaat. Enkel de leukste en mooiste gadgets komen door de strenge selectie van het bedrijf.

De eerste gadgets die het bedrijf momenteel verkoopt zijn nog nergens anders in Nederland te verkrijgen. Zo is er de "PDA Simkey", een kleine miniagenda die al je gegevens van je simkaart op kan slaan. Erg handig als je telefoon is gestolen. Daarnaast heeft deze gadget ook nog vele andere functies. Ook wordt de "Credit Card Camera" gekocht. Een kleine camera die eenvoudig in je portemonnee kan worden opgeborgen en overal foto's van kan maken!
Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele gadgets die "Gadgetplaza" verspreid.




Ingezonden persbericht