Politie Zeeland


W-1440-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

Zaterdagmiddag rond 12.40 uur is een 42-jarige automobilist uit Vlissingen tijdens een alcoholcontrole aan de Vincent van Goghlaan in zijn woonplaats gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,8 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 3 uur.


O-1441-2004 VERNIELING AUTO

Tussen donderdagmiddag 16.00 uur en zaterdagmiddag 12.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Spaakstede in Goes.
De auto werd rondom bekrast. De schade bedraagt enkele duizenden euro's.


O-1442-2004 AANRIJDING IN KRUININGEN

Zaterdagmiddag rond 12.10 uur vond er op de kruising Oude Rijksweg, Burgemeester Elenbaasstraat in Kruiningen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 52-jarige automobilist uit Duiven reed over de Oude Rijksweg komende uit de richting van Krabbendijke.
Op de kruising met de Burgmeester Elenbaasstraat wilde hij keren. Hij keerde op het kruisingsvlak van de Burgemeester Elenbaasstraat en wilde weer rechtsaf de Oude Rijksweg oprijden.
Hierbij verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende 61-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal.
Een inzittende van de man uit Duiven, een 41-jarige vrouw uit Duiven, werd met vermoedelijk een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis in Goes; een inzittende van de man uit de gemeente Reimerswaal, een 57-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal, werd met pijn op de borst overgebracht naar het ziekenhuis.
Een andere inzittende van de man uit Reimerswaal, een 5-jarig jongetje uit de gemeente Reimerswaal, hield aan de aanrijding tevens pijn op de borst over maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
Beide auto's raakten totaal vernield.


O-1443-2004 EENZIJDIG ONGEVAL

Zaterdagochtend rond 07.55 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Kruiningen een eenzijdig ongeval plaats.
Een 20-jarige automobilist uit Middelburg reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Bergen op Zoom en gaande in de richting van Vlissingen.
Toen hij schrok van een auto die hem inhaalde, verloor hij de controle over zijn auto, reed de berm in en kwam tot stilstand tegen een paal.
De man werd met rug- en nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Zijn auto raakte totaal vernield.





Politie Zeeland