Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Melding artikel 8.19 Wet milieubeheer

Betreft: bekendmaking dat door het college van burgemeester en wethouders een verklaring ingevolge artikel 8.19, tweede lid, onder c van de Wet milieubeheer is afgegeven voor een melding ingevolge artikel 8.19 van de Wet milieubeheer.

Melder: de heer W. van Kollenburg, Lopensestraat 4 in Oirschot voor een kampeerboerderij en het houden van geiten, schapen, kippen en paarden aan het adres Lopensestraat 4 in Oirschot.

Reden melding: de verandering betreft het realiseren van een tweede recreatieruimte in de hobbyruimte, ingebruikname van het achterste deel van de veldschuur als toiletgebouw voor de campinggasten en de nieuwbouw van een loods voor de opslag van machines.

Melder: de heer F. van Antwerpen, Huijgevoort 16 in Westelbeers voor een melkrundveehouderij aan het adres Huijgevoort 16 in Westelbeers.

Reden melding: de verandering betreft het wijzigen van de indeling van de hobbyruimte/berging van het bedrijf.

Melder: mevrouw A. Kemps-Vlemminx, Montfortlaan 6 in Oirschot voor een vleesveebedrijf aan het adres Montfortlaan 6 in Oirschot.

Reden melding: de verandering betreft het verplaatsen van 7 zoogkoeienplaatsen in opstal A (vastzittend aan het woonhuis) naar opstal D (de loods).

Aanvullende informatie: Van deze meldingen kan worden aangenomen dat zij geen nadelige gevolgen hebben voor het milieu.

Inzage- termijn: de verklaring en andere ter zake zijnde stukken liggen van donderdag 4 maart 2004 tot donderdag 15 april 2004 ter inzage.

Bezwarentermijn: binnen zes weken na de verzenddatum van de verklaring (tot 13 april 2004) bij het college van burgemeesters en wethouders van Oirschot.

Verzoek om schorsing/voorlopige voorziening: tot 13 april 2004 bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA `s Gravenhage. De verklaring treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wie kan bezwaar maken: belanghebbenden.