Ingezonden persbericht


Aanbieding rapport 'Multiple Informatiose' tijdens Zorg & ICT


'Multiple Informatiose' is de intrigerende titel van het rapport van senior informatiearchitect Theo van der Ven van Royal Haskoning, dat hij aanstaande donderdagochtend 10.00 uur zal aanbieden aan dr. R.J.L.M. Scheerder, voorzitter van het College Tarieven Gezondheidszorg. Het verbeteren van de kwaliteit van informatie zal volgens hem leiden tot kostenreductie en een verhoging van de productiviteit. Van der Ven heeft gekwantificeerd hoeveel procent meer operaties uitgevoerd kunnen worden door de inzet van geavanceerde planningssystemen. Voorzitter Scheerder van het CTG zal tijdens de presentatie hierop reageren.

De presentatie vindt plaats op de vakbeurs Zorg & ICT die aanstaande donderdag 4 en vrijdag 5 maart in Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. De beurs biedt de nieuwste inzichten op het gebied van digitalisering in de zorg. Er is veel aandacht voor telemedicine.

Mocht u gebruik maken van onze uitnodiging, wilt u ons dit laten weten. We zorgen dat het rapport voor u beschikbaar ligt in de perskamer (Centrale Entree Oost) in het hallencomplex van Jaarbeurs Utrecht.

Met vriendelijke groet,
VNU Exhibitions

Wim Weijmans
Pers & PR

VNU Exhibitions Europe BV
P.O. Box 8800
NL-3503 RV UTRECHT
Tel.: +31.30 - 295 2702
Fax: +31.30 - 295 2806
www.press.vnuexhibitions.com
wim.weijmans@vnuexhibitions.com