CDA

CDA
03-01-04
8 maart:

Presentatie advies Commissie Van der Tak

Op 8 maart a.s. presenteert de Commissie Van der Tak, die is ingesteld door het Partijbestuur, haar aanbevelingen voor een concreet, eigentijds en christen-democratisch integratiebeleid.

Deze aanbevelingen zijn mede gebaseerd op het rapport van het Wetenschappelijk Instituut "Investeren in Integratie" en de resultaten van de vele discussies die in het kader van het jaarthema Integratie in de partij zijn gehouden. Ook de resultaten van het jaarthema 2003 van het CDAV "De uitdaging die inburgering heet" zijn daarbij betrokken.

Partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt zal het advies in ontvangst nemen.
Wij nodigen u van harte uit om bij deze presentatie aanwezig te zijn:

Naast Marja van Bijsterveldt zullen o.a. ook Sjaak Van der Tak (wethouder sociale integratie Rotterdam en voorzitter van de commissie), Mirjam Sterk (woordvoerder integratiebeleid Tweede Kamerfractie) en Maria van der Hoeven (minister van Onderwijs) aanwezig zijn.

Datum: Maandag 8 maart 2004
Plaats: Café/Brasserie 'Dudok', Hofweg 1a te Den Haag Aanvang: 19.00 uur

VOORLOPIG PROGRAMMA
(zaal open vanaf 18.30 uur)

19.00 uur Opening en welkom
19.05 uur Aanbieding advies door Sjaak Van der Tak (voorzitter Commissie Integratiebeleid) en Annet Doesburg (voorzitter CDAV) aan Marja van Bijsterveldt (Partijvoorzitter CDA)
19.15 uur Korte reactie door Marja van Bijsterveldt 19.25 uur Intermezzo
19.45 uur Forumdiscussie met deskundigen o.l.v. Mirjam Sterk (woordvoerder integratiebeleid CDA Tweede Kamerfractie) Leden forum: nader te bepalen
20.30 uur Afsluiting door Maria van der Hoeven (Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen)
20.45 uur Informele voortzetting