PERSBERICHT - 2004-03-08

Vanacansoleil: stormloop op bungalowparken

Het aantal reserveringen van Vacansoleil Bungalow Parcs tot nu toe laat ten opzichte van het afgelopen jaar een spectaculaire stijging zien. Het aantal boekingen ligt momenteel 38% hoger dan het totale aantal reserveringen van het hele seizoen 2003.

Eigen brochure Product Manager Vacansoleil Bungalow Parcs Ad van Ham verklaart: Vacansoleil biedt sinds 2000 bungalowparken aan via de Camping Holidays brochure. Dit jaar bieden we voor het eerst onze bungalowparken aan via een eigen brochure die wordt bijgesloten in de Camping Holidays brochure. Hierdoor is attentiewaarde voor Vacansoleil Bungalow Parcs veel groter.

Denemarken populair
Vacansoleil heeft het aantal bungalowparken in 2004 uitgebreid van acht naar tien bestemmingen. Vier parken in Denemarken en zes in Nederland.

Denemarken was vorig jaar al een populaire bestemming en deze tendens houdt ook dit seizoen aan. aldus Ad van Ham. Vacansoleil wil vanwege de toenemende vraag het aanbod van bungalowvakanties in de toekomst uitbreiden met bestemmingen in de Benelux, Duitsland, Noord Frankrijk en Denemarken.

Vacansoleil biedt momenteel bungalowparken aan op de Nederlandse, Deense en Engelse markt. Kenmerkend zijn de goede faciliteiten van de parken en het grote comfort van de bungalows.