Ryanair

Persbericht

4 Maart 2004

Ryanair meldt nieuww on-line veranderingsmogelijkheid

Ryanair, Europa's Nr.1 low fares airline, heeft vandaag haar nieuwste klantenservice initiatief bekend gemaakt waardoor passagiers vanaf nu hun reisdata zelf on-line kunnen wijzigen via www.ryanair.com. Dit alles binnen de geldende algemene voorwaarden van het bedrijf.

Passagiers die hun reisdata willen wijzigen kunnen dat gemakkelijk via het internet doen tot uiterlijk 12 uur voor de voorziene vertrektijd. Dit bijzonder klantvriendelijke initiatief zorgt er voor dat Ryanair passagiers, die ongeacht de reden waarom ze niet kunnen reizen, hun geld niet kwijt zijn - zij gaan gewoon naar www.ryanair.com en veranderen naam of reisdata. Het tarief voor deze wijziging is £15/EUR22 per vlucht en per persoon.

Conal Henry, Directeur van Ryanair.com, zei hierover:

"Dit is het laatste initiatief van Ryanair in haar streven continue de klantenservice voor haar passagiers te verbeteren. Initiatieven zoals deze hebben ertoe bijgedragen dat het aantal passagiers van Ryanair in het afgelopen jaar met 50% is gegroeid.
"Als, voor welke reden dan ook, je niet in de gelegenheid bent om te gaan winkelen in Londen of dat weekend naar Parijs te gaan, kan je gerustgesteld zijn nu je weet dat je heel eenvoudig via de on-line wijzigingsmogelijkheid reisdata kan veranderen. Dit kan tot 12 uur voor de voorziene vertrektijd.

"Passagiers maken duidelijke keuzes en vliegen met Ryanair als het gaat om onevenaarbare lage tarieven, uitstekende stiptheid en een fantastische klantenservice."