Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

HOUD CONTACT MET JE OUD-COLLEGA'S

Website Workmates.nl gelanceerd

Jobhoppers opgelet! Die belofte om contact te houden met je ex-collega's is nu veel simpeler in te lossen. Schrijf je in op de website www.workmates.nl en je komt er snel achter waar ze op dit moment werken. De site, van dezelfde makers als het populaire Schoolbank.nl, is onlangs gelanceerd.

Het wordt makkelijk gezegd: "We houden contact!". Maar wanneer je vier banen verder bent, is het contact met je collega's van je allereerste fulltime baan meestal al verwaterd. Zij zijn, net als jij, ondertussen ook meerdere malen veranderd van baan. Via Workmates.nl is het heel eenvoudig je ex-collega's weer terug te vinden. Op de site vul je gewoon de namen van je voormalige werkgevers in en de periode dat je voor ze hebt gewerkt. Iedereen die zich registreert kan dan per werkgever zien welke ex-collega's zich hebben ingeschreven.

Personeelsfeestjes
Gedenkwaardige momenten op personeelsfeestjes die op foto zijn vastgelegd, kunnen ook op Workmates.nl worden geplaatst. Zo kun je weer lachen om die rare capriolen van je normaal zo saaie collega, of opnieuw de schaamte voelen voor je uitbundige gedrag in beschonken toestand.

Dertigduizend bedrijven
Op dit moment staan er dertigduizend bedrijven in de databank van Workmates.nl. Uiteraard kun je eenvoudig je voormalige werkgevers toevoegen als die geen vermelding hebben. Registratie op Workmates.nl is kosteloos, je kunt na inschrijving vrij over de site surfen. Wil je echter rechtstreeks in contact komen met je oud-collega's, dan vraagt Workmates.nl daar een vergoeding van E 10 per jaar voor.

Benieuwd naar het wel een wee van je ex-collega's? Surf naar www.workmates.nl Einde persinformatie. Amsterdam, 10 maart 2004.

Voor meer informatie (