SOTHEBY'S INTERNATIONAL REALTY GRAAL MAKELAARDIJ PERSBERICHT

Sotheby´s International Realty introduceert uniek '5-sterren service concept' in de Algarve.

Amsterdam 12 - 13 maart 2004 - Sotheby´s De Boelelaan 30

Leiden, februari 2004

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart 2004 organiseert Graal Makelaardij, de Nederlandse vertegenwoordiger van Sotheby´s International Realty, in samenwerking met het veilinghuis Sotheby´s, een presentatie van een uniek en exclusief woonconcept dat gerealiseerd wordt in Vilamoura (Portugal). De mogelijkheid om een adres van wereldklasse te verwerven doet zich slechts zelden voor. Dit privilege wordt u thans geboden door Sotheby´s International Realty, bij de introductie in Nederland van 'The Lake Apartments', een zeer luxe project dat voorbestemd is om een van de meest gewilde locaties aan de Algarve te worden.

Het concept:
´Luxury Private Condominium´ noemen de Amerikanen het en in Florida bestaat het concept reeds tientallen jaren: genieten van een uiterst luxe leefklimaat en van 5-sterren hotel service, vanuit de luxe en het comfort van een eigen huis! Enkele jaren geleden begon dit concept ook de Spaanse en Franse kust te bereiken. Diverse zeer succesvolle projecten zijn er intussen gerealiseerd. Eén van de grootste projectontwikkelaars van Portugal, Grupo Amorim realiseert thans met veel succes deze formule aan de Algarve.

'The Lake Apartments' bestaat uit 95 uiterst luxueuze appartementen, een 5-sterren hotel, een natuurlijk meer, 2 zwembaden, diverse restaurants, bars, parkeergarage, etc.
Het project is gelegen direct aan de jachthaven van Vilamoura met zijn sfeervolle boulevard en de fraaie stranden van Praia da Falésia. De presentatie van dit project vindt plaats bij Sotheby´s in Amsterdam. Vertegenwoordigers van Sotheby´s International Realty uit Portugal zijn aanwezig om informatie te verstrekken. De toegang is gratis; de tijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur op beide dagen.

Naast de presentatie van 'The Lake Apartments' is er uitgebreide informatie aanwezig over het overig exclusief aanbod van Sotheby´s International Realty Portugal, zoals villa´s en luxe appartementen in de gehele Algarve, landgoederen, wijn- en olijfgaarden in de binnenlanden alsmede exclusief aanbod in Lissabon en omgeving.
Deze presentatie bij Sotheby's vindt plaats tegen de achtergrond van de kijkdagen van de veiling van 18de, 19de en 20ste eeuwse schilderijen. Dit biedt bezoekers een uitstekende gelegenheid om beide evenementen te combineren.

Agenda:
Vrijdag 12 en zaterdag 13 maart, 2004, 10-17 UUR Sotheby´s, De Boelelaan 30, Amsterdam
www.sothebys.com

Noot aan de redactie:
Voor aanvullende informatie/ achtergronden/ fotomateriaal etc. kunt u terecht bij:

GRAAL MAKELAARDIJ
Exclusive affiliate of
Sotheby´s International Realty
Ralph Lek / Wim Graal
Tel.: 071-524.92.23
info@graal-sothebys.nl www.graal-sothebys.nl www.sothebys-realty-portugal.com www.sothebysrealty.com

met vriendelijke groet,
Diana Ridderikhoff

Press Office & Marketing
Sotheby's Amsterdam
De Boelelaan 30, 1083 HJ Amsterdam
T +31 20-550 2205 F +31 20-550 2310
E: diana.ridderikhoff@sothebys.com