Gemeente Hulst


Persbericht - 09.03.2004

Werkzaamheden Scharnier

Werkzaamheden op schema
Ondanks het slechte weer van de afgelopen weken, verloopt de reconstructie van het knooppunt gelegen aan de Absdaalseweg, Stationsplein, Havenfort en Steensedijk te Hulst volgens planning. De riolering onder de Absdaalseweg in aangelegd. Ook het omleggen van de kabels en leidingen is grotendeels gereed. Momenteel wordt gewerkt aan de nieuwe wegfundering voor de verbinding Absdaalseweg Havenfort.

Kruispunt volledig afgesloten
De volgende fase van de werkzaamheden komt dan ook met rasse schreden dichterbij.
Het volgende deel betreft het maken van de aansluiting op de riolering op het Havenfort en het aanbrengen van de nieuwe asfalsverharding vanaf de Absdaalseweg naar het Havenfort.
Om deze werken te kunnen uitvoeren, wordt vanaf 15 maart 2004 gedurende 3 weken het kruispunt Stationsplein Havenfort afgesloten. Tijdens deze weken wordt het verkeer naar het achterliggende terrein (BACK etc) omgeleid over het terrein van de stadsschuur en het milieupark.

Milieupark Hulst gesloten
Uit oogpunt van veiligheid is het Milieupark Hulst tijdens de periode van 15 maart tot en met 2 april 2004 gesloten. Voor het aanbieden van afval wordt men gedurende die periode verwezen naar het Milieupark te Walsoorden.
Het aanbieden van klein gevaarlijk afval (KGA) is daar echter niet mogelijk. Voor informatie of eventuele vragen kan men terecht op tel. 0114-320759.

Verder verloop werkzaamheden
Medio april 2004 wordt de definitieve toegangsweg naar het Havenfort voor het verkeer geopend. Vanaf dat moment concentreren de werkzaamheden zich op het maken van de verbindingsweg naar de Van der Maelstedeweg, de aanleg van de nieuwe trottoirs en het parkeerterrein.

Al bij al zullen de werken tot de zomervakantie in beslag nemen. Uiteraard spelen de weersomstandigheden daarbij een rol.
---

Gemeente Hulst Team Communicatie
Micaëla Van Bunder.
Tel : 0114-389136
Gsm : 06-51427331
Fax : 0114-314627
Email: mbe@gemeentehulst.nl