perspresentatie autonavigatiesysteem HP en Alturion

Geachte redactie,

Autonavigatiesystemen zijn inmiddels gemeengoed geworden onder talloze autobezitters in Nederland, vooral onder zakelijke autorijders. Naast specialistische - en vaak kostbare - inbouwoplossingen is de afgelopen jaren ook een aantal navigatiesystemen, die werken via een GPS-ontvanger in combinatie met een Pocket PC, op de markt gekomen. Hoewel deze combinatie prijstechnisch vaak zeer aantrekkelijk is, kleeft er ook een aantal nadelen aan, met name op het gebied van montage en koppeling van de verschillende apparaten onderling en met de benodigde stroomvoorziening.

HP heeft in samenwerking met Alturion, Europees specialist op het gebied van autonavigatiesystemen, een nieuwe oplossing ontwikkeld die het beste van beide werelden combineert. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk, robuust en geavanceerd autonavigatiesysteem tegen een aantrekkelijke prijs. Dit nieuwe systeem wordt deze maand als pilotproject op de markt gebracht, in samenwerking met enkele garagebedrijven.

Om deze nieuwe ontwikkeling op het gebied van autonavigatie verder toe te lichten, organiseren HP en Alturion op woensdag 17 maart in De Fabrique te Maarssen een persevenement. Tijdens dit evenement wordt het nieuwe systeem voorgesteld en gedemonstreerd, en zijn diverse vertegenwoordigers van de verschillende partners aanwezig om vragen te beantwoorden.

De bijeenkomst start om 13.45 uur en zal naar verwachting rond 17.00 uur eindigen, waarna we u uitnodigen voor een hapje en een drankje. Wij nodigen u hierbij van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen. Indien u geĂŻnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met:

Jeroen Gerlag
Hill & Knowlton
020-4044707
06-21531237
jgerlag@hillandknowlton.com