Ingezonden persbericht


Persbericht

ttec Computers toont tijdens CeBIT een simulator van lichtsnelheid met 3D virtuele fietstoer voor bezoekers

Tuebingen/Nijmegen/Brussel, 15 maart 2004 - - transtec AG, met ttec Computers als Nederlandse en Belgische dochteronderneming, is aanwezig tijdens CeBIT die van 18 t/m 24 maart in Hannover wordt gehouden. Op de stand zijn de nieuwste hardware-oplossingen, up-to-date producten voor server-, storage- en clusteringsectoren en de laatste trends te zien.

De specialisten van transtec, evenals het management, zijn aanwezig om bezoekers en gebruikers te woord te staan en indien gewenst te voorzien van op maat gesneden, persoonlijk advies. Tevens worden succesvolle clusterinstallaties bij transtec-klanten getoond, zoals Boehringer Ingelheim en de Universiteit van Nuremberg/Erlangen.

Een extra dimensie geeft de presentatie van een virtual reality applicatie die op speciale transtec hardware draait. Bezoekers kunnen een driedimensionale fietstoer maken door de pittoreske binnenstad van Tuebingen en de snelheid van licht bereiken door harder te trappen. De simulator is een essentieel onderdeel van de Albert Einstein tentoonstelling die momenteel te zien is in Ulm, Duitsland. De virtuele fietstoer wordt gepresenteerd in samenwerking met de Universiteit van Tuebingen, het Institute for Theoretical Astrophysics en het Max Planck Institute for Biological Cybernetics.

transtec is te bezoeken in hal 2, standnummer C54.

Over ttec Computers
ttec Computers BV/BVBA is de Nederlandse/Belgische dochteronderneming van transtec AG. Het Duitste beursgenoteerde transtec AG levert op maat gemaakte IT-systemen, computer- en storage-oplossingen, netwerk- en randapparatuur. De organisatie is sinds 1980 actief op de markt en richt zich op de business-to-business sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland en er zijn vestigingen in zes andere Europese landen. Alle producten kunnen via het internet geconfigureerd en besteld worden. Bij transtec AG zijn in totaal 230 medewerkers werkzaam.

Ingezonden persbericht