verkeersmaatregelen overlijden prinses Juliana 11.00 uur

Utrecht 21-03-2004 - Nieuwsbericht regio Utrecht

Tijdelijke verkeersmaatregelen rond paleis Soestdijk

In verband met het overlijden van prines Juliana zijn er een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht rond het paleis Soestdijk in de gemeente Baarn

Verkeer op de N221 komende uit de richting van Baarn, Hilversum en de Rijksweg A1 en gaande in de richting van Soest/ Bilthoven moet rekening houden met een afsluiting bij het kruispunt Oranjeboom.

Het verkeer op deze kruising wordt in omgekeerde richting omgeleid, dus via
Generaal Van Heutszlaan - Stationsweg - Javalaan - Torenlaan - Stadhouderslaan - Van Weedestraat - Steenhofstraat - Dalweg - Koningsweg Biltseweg

Komende vanaf de Rijksweg A1, uit de richting Amsterdam, wordt geadviseerd niet de afslag Soest/Baarn-Noord te nemen maar de verderop gelegen afslag Eembrugge/Baarn. Via de Torenlaan-Stadhouderslaan kan de omleidingsroute gevolgd worden.

Verkeer op de Biltseweg / Koningsweg, aangeduid als de N234, met bestemming Baarn, Hilversum en Amsterdam moet rekening houden met een afsluiting van de Biltseweg ter hoogte van de Koningsweg in Soest.

Dit verkeer wordt omgeleid via Biltseweg - Koningsweg - Dalweg - Steenhofstraat - Van Weedestraat - Stadhouderslaan - Torenlaan - Javalaan - Stationsweg - Generaal Van Heutszlaan

Verkeer komende uit de richting van Soest en gaande in de richting van Baarn, Hilversum en Amsterdam moet rekening houden met een afsluiting van het kruispunt Vredehofstraat/Praamgracht en Biltseweg.

Dit verkeer wordt omgeleid via de Stadhouderslaan-Torenlaan.

Ook het gebruik van de Praamgracht is niet mogelijk. Deze weg is afgesloten voor het verkeer.

Fietsers kunnen wel langs het Paleis aan de Amsterdamsestraatweg rijden. Het fietspad aan de zijde van het Baarnse bos is in beide richtingen opengesteld.

Het is nog niet bekend tot welke datum deze tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht blijven.