Ingezonden persbericht


Eindhoven, 23 maart 2004

P E R S B E R I C H T

NAAMSWIJZIGING:

VAN ZAKENSOCIETEIT DE SALON NAAR ZAKENSOCIETEIT ZUIDOOST-BRABANT

Medio 2002 hebben zes ondernemers het initiatief genomen tot het oprichten van een zakelijk netwerk, sterk gericht op het stimuleren van het zakendoen. Niet alleen informele samenkomsten, maar ontmoetingen waarbij effectief zakelijke contacten worden gegenereerd.

Op 11 november 2002 vonden in het Communicatiepunt drie bijeenkomsten plaats waarbij de doelstelling, een opzet van het programma en de beoogde deelnemersbijdrage werden gepresenteerd. Deze dag werd door ruim 300 ondernemers bezocht: er was veel belangstelling voor een organisatie die met nieuw elan het zakendoen wil stimuleren.

De initiatiefnemers besloten, op voordracht van notaris Mr. M.L. Segers van Notariskantoor Schäfer, op 20 maart 2003 een stichting op te richten, genaamd: Stichting Zakensociëteit De Salon.

Inmiddels is de zakensociëteit uitgegroeid tot een serieuze, zakelijke netwerkorganisatie, bestaande uit 120 deelnemers, met een betrokken bestuur en een actieve PR-commissie. Recentelijk is een enquête gehouden onder de leden. Daaruit is o.a. naar voren gekomen dat men enthousiast is over de zakenlunches en het programma van de zakensociëteit. Leden geven de voorkeur aan economisch gerelateerde onderwerpen en vinden het belangrijk dat er een goede brancheverdeling is in het deelnemersveld dat afkomstig is uit de regio Zuidoost-Brabant. De uitkomst van de enquête gaf tevens aan dat de huidige naam van de stichting de organisatie niet op de juiste wijze verwoord.

Met het 1-jarig bestaan, dat op 26 maart 2004 wordt gevierd, wordt de nieuwe naam bekend gemaakt: Zakensociëteit De Salon heet voortaan Zakensociëteit Zuidoost-Brabant.

De zakensociëteit is een ontmoetingsplaats voor ondernemers, afgevaardigden van kennis- en intermediaire instellingen en de overheid. Een zakelijk netwerk dat contacten, kennis, zaken en kansen biedt!

Inmiddels telt de Stichting Zakensociëteit Zuidoost-Brabant, onder voorzitterschap van Willy van de Kerkhof, 125 deelnemers. De Zakensociëteit heeft echter de ambitie om door te groeien naar 250 deelnemers. Daarnaast streven wij naar een kwalitatief hoogwaardige zakensociëteit met deelnemers op beslissingsniveau en een juiste balans tussen de diverse branches. Deelnemers kunnen elkaar in een informele sfeer treffen en op een prettige wijze zakendoen.


---

(De onderstaande informatie is niet bestemd voor publicatie)

In de bijlage vindt u:

- Een uitnodiging voor de feestelijke zakenlunch waarmee het 1-jarig bestaan wordt gevierd, de naamswijziging bekend wordt gemaakt en de website officieel wordt gepresenteerd.


- Het nieuwe logo van de zakensociëteit. - Een foto van Willy van de Kerkhof. Deze foto is genomen door Annie van Schayk Reportage Fotografie en is rechtenvrij te publiceren. Voorzitter van Zakensociëteit Zuidoost-Brabant: Willy van de Kerkhof is graag bereid in een interview nadere informatie te verstrekken over de zakensociëteit en de mogelijkheden die het ondernemers kan bieden.

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de zakenlunch om nader kennis te maken met Zakensociëteit Zuidoost-Brabant, het bestuur en de aanwezige ondernemers.

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak met Willy van de Kerkhof kunt u contact opnemen met Lianne van den Boogaard, directeur Zakensociëteit Zuidoost-Brabant, tel. 040-267 6872 of 06 1092 7510 of per e-mail op: info@zakensocieteit.nl .

Zakensociëteit Zuidoost-Brabant

Science Park Eindhoven 5644

5692 EN Eindhoven

Tel. 040-2676 872

Fax. 040 243 0665

www.zakensocieteit.nl
E-mail: info@zakensocieteit.nl