Gemeente Ambt Montfort


Evenementen

Peuterspeelzaal Oos Speelheukske te Montfort heeft vergunning gevraagd voor het houden van een Kleertjes-in (tweede-handskleding-markt) op 3 april 2004 en op 18 september 2004 in de Peuterspeelzaal aan Julianastraat 2a te Montfort.

Organisatiebureau Angi te Landgraaf heeft vergunning gevraagd voor het organiseren van een Luikse markt en een paranormale beurs op 4 april 2004 in M.F.C. de Roerparel te St. Odiliënberg.

Kon. Fanfare De Vriendenkring Montfort, heeft in samenwerking met het Fluit- en Tamboerkorps Excelsior en de Stichting Jeugdhuis Montfort een vergunning gevraagd voor het organiseren van de Gezamenlijke jaarlijkse hobbybeurs, op 28 maart 2004 in de Fanfarezaal, Markt 14 te Montfort.

Kon. Fanfare De Vriendenkring Montfort heeft een vergunning gevraagd voor het organiseren van de jaarlijkse rommelmarkt, op 20 mei 2004 in de Fanfarezaal, Markt 14 te Montfort.

C.V. den Uul van den Grauwert heeft een vergunning gevraagd voor het organiseren van een country-feest op 11 juli 2004 in sporthal De Koeweide te Montfort.

Alvorens beslissing te nemen op het verzoek worden belanghebbenden in de gelegenheid gesteld om bemerkingen te maken. Deze bemerkingen dienen uiterlijk twee weken na de datum van verschijnen van deze publicatie bij burgemeester en wethouders zijn ingediend. Reacties kunnen aanleiding zijn om bepaalde voorwaarden aan vergunningen te verbinden of zelfs vergunningen niet te verlenen.

Bemerkingen kunnen gestuurd worden naar:
Burgemeester en wethouders van Ambt Montfort
Postbus 6099
6077 ZH St.Odiliënberg