Gemeente Hulst


Persbericht - 26.03.2004

Het scharnier schiet op

De reconstructie van het knooppunt gelegen aan de Absdaalseweg, Stationsplein, Havenfort en Steensedijk te Hulst verloopt volgens planning.

Vanaf 3 april 2004 wordt het nieuwe weggedeelte vanaf de Absdaalseweg richting het Stationsplein voor het verkeer geopend. Het is dan mogelijk om komende vanaf de stadsschuur richting het Havenfort te rijden.
De omleiding via het terrein van de stadsschuur wordt dan ook opgeheven. Het is nog niet mogelijk om via deze zijde de binnenstad te bereiken per auto.

Vervolgens gaat gewerkt worden aan het nieuwe weggedeelte dat de verbinding zal vormen tussen het Havenfort en de Van der Maelstedeweg. Naar verwachting wordt dit in de eerste helft van juni 2004 afgerond.

Vanaf dat moment is het Havenfort per auto weer bereikbaar voor het verkeer komende vanaf de Van der Maelstedeweg. Ook kan dan het verkeer vanaf de Absdaalseweg uit de richting van de stadsschuur de binnenstad weer bereiken.

De laatste stap in de reconstructiewerken is de aanleg van nieuwe verbinding naar de Steensedijk. Hierbij behoren dan ook de werken welke op het middenterrein (parkeerterrein) dienen te worden uitgevoerd. Naar verwachting zijn deze laatste werken voor de zomervakantie afgerond.

---

Gemeente Hulst Team Communicatie
Micaëla Van Bunder.
Tel : 0114-389136
Gsm : 06-51427331
Fax : 0114-314627
Email: mbe@gemeentehulst.nl