Gemeente Leiden

Asfaltering Kort Rapenburg en Willem de Zwijgerlaan

Publicatiedatum: 2 april 2004

In de nacht van dinsdag 6 april op woensdag 7 april én de nacht van woensdag 7 april op donderdag 8 april zullen asfalteringswerkzaamheden worden uitgevoerd aan het Kort Rapenburg en aan de Willem de Zwijgerlaan. Vanwege verkeersveiligheidsredenen is het niet mogelijk deze werkzaamheden overdag uit te voeren.

MILIEU EN BEHEER - Op 6 april zal vanaf 21.00 uur, de bovenste laag asfalt van het Kort Rapenburg over een groot gedeelte worden verwijderd. Hierna zal een gedeelte van het nieuwe asfalt worden teruggebracht. Op 7 april zullen omstreeks 5.30 uur de werkzaamheden worden beëindigd.

Op 7 april zal vanaf 24.00 uur het restant van het nieuwe asfalt worden aangebracht. Op 8 april zullen omstreeks 5.30 uur de werkzaamheden worden beëindigd.

Op beide dagen zal het verkeer gedurende de werkzaamheden ten gevolge van stremming hinder ondervinden.

Willem de Zwijgerlaan

Ten gevolge van een sanering is het asfalt van de Willem de Zwijgerlaan, nabij de Sumatrastraat, verwijderd.

Op 6 april zal vanaf 20.30 uur gestart worden met het herstel. Op 7 april zullen omstreeks 5.00 uur de werkzaamheden worden beëindigd.

Op 7 april zal vanaf 21.00 uur het restant van het nieuwe asfalt worden aangebracht. Op 8 april zullen omstreeks 5.00 uur de werkzaamheden worden beëindigd. Tijdens de werkzaamheden wordt de rijbaan afgesloten.

Aan het verkeer richting Leiderdorp zal één rijstrook worden toegekend van de rijbaan richting Oegstgeest.

Door middel van een paal zal ook de ventweg aan de zijde van de Hoven voor gemotoriseerd verkeer worden afgesloten.

Het werk zal uitgevoerd worden door de firma BAM Wegen uit Den Haag. Gemeentelijk opzichter is de heer J. de Meij van het bureau Beheer en Bedrijfsvoering, bereikbaar op het Stadsbouwhuis op telefoonnummer: (071) 516 76 85.

Deze pagina is gewijzigd op 1-04-2004