Ingezonden persbericht

Uitgeverij Indicator zet haar adviezen online

Meer dan 15.000 adviezen beschikbaar

HELMOND, 20040406 -- Indicator, Adviseurs & Uitgevers, is gespecialiseerd in financiële, fiscale en juridische publicaties voor het MKB en de zelfstandige ondernemer. Nu heeft Indicator haar archief van meer dan 15.000 adviezen die de laatste 10 jaar verschenen zijn in haar adviesbrieven - beter bekend onder de naam Tips & Advies - op het internet geplaatst. Over een schatkist gesproken!


www.adviesarchief.nl
De uitgeverij Indicator heeft na meer dan 10 jaar publiceren van adviesbrieven voor het MKB en de zelfstandige ondernemer haar archief op internet geplaatst. Dit archief bestaat uit alle artikelen die verschenen zijn in de sectorgerichte adviesbrieven Tips & Advies, Tips & Advies Bouw, Tips & Advies Horeca, Tips & Advies Landbouw en ook in de meer gespecialiseerde adviesbrieven zoals Tips & Advies Belastingen, Tips & Advies Personeel, Tips & Advies Vastgoed, Tips & Advies Verkoop en Tips & Advies Internet. Dit archief wordt dagelijks aangevuld met artikelen die in de adviesbrieven verschijnen.

Het AdviesArchief is enerzijds bedoeld voor Indicator-abonnees die via dit archief en zijn handige zoekfunctie makkelijk en snel eerder verschenen artikelen kunnen opzoeken en raadplegen. Wie een abonnement op een (papieren) Tips & Advies adviesbrief heeft, krijgt gratis online, volledige toegang tot alle eerder verschenen artikelen van deze adviesbrief.

Anderzijds kan ook een ondernemer of vrije beroeper die geen (papieren) abonnement heeft gratis adviezen raadplegen. Elke bezoeker van het AdviesArchief kan in alle adviezen op deze site op zoek gaan naar antwoorden op zijn vragen. Daartoe krijgt hij de titel, de inleiding en het slotadvies te zien van elk artikel. De toegang tot de volledige tekst is echter voorbehouden aan de abonnees of diegenen die een abonnement nemen op dit archief. Want dat kan ook!

Een abonnement nemen op dit archief kan heel eenvoudig op de site zelf. U kunt kiezen uit een kennismakingsabonnement voor drie maanden of het gewone abonnement voor een jaar.
Met een AdviesArchief-abonnement heeft u dan onbeperkt toegang tot alle eerder verschenen artikelen. Met de handige zoekfunctie kunt u een selectie maken op adviesbrief en datum. Voor de thema's die meer actualiteitsgebonden zijn is dit laatste uiteraard erg interessant. Het AdviesArchief wordt dagelijks met de nieuwste artikelen geüpdate!

Wie een zoekopdracht invult, krijgt een groot aantal resultaten die gesorteerd kunnen worden op het aantal hits of datum. Hieruit blijkt dat dit archief toch bijzonder interessant is voor iedereen die met juridische, fiscale en financiële aspecten van het ondernemen geconfronteerd wordt en daarbij door de redactie van Indicator op zijn wenken wordt bediend met de meest voordelige oplossingen.




Ingezonden persbericht