Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wisdom lanceert portal-oplossing XSFrame tijdens Online Conferentie Nederland

Aanzienlijke besparingen in realisatietijd en ontwikkel-, implementatie- en infrastructuurkosten

Assen, 31 maart 2003 Wisdom Information Consultants komt op 7 april aanstaande tijdens de Online Conferentie Nederland met een noviteit op het gebied van portals: XSFrame. Het betreft een combinatie van een framework met kant-en-klare portlets, die eenvoudig en in relatief korte tijd - tot wel 50 procent sneller - te installeren zijn in de aanwezige softwareomgevingen. Met de standaard componenten voor connectiviteit, security, inloggen, presentatie, enzovoort speelt XSFrame in op de wensen van de klant en wordt een overkill aan functionaliteit voorkomen. De reguliere kosten van ontwikkeling en ingebruikname zijn met meer dan 30 procent te reduceren dankzij één architectuur en framework voor alle web-applicaties en samengestelde applicaties.

XSFrame biedt een enkelvoudige, op open standaarden gebaseerde infrastructuur voor zowel internet, intranet als extranet. Dit applicatie-framework biedt organisaties een set portlets die logische bedrijfsmatige oplossingen leveren met een alarmeringsmechanisme gebaseerd op verkeerslichten . Organisaties worden met XSFrame in staat gesteld hun slagvaardigheid te verbeteren dankzij beter toegankelijke managementinformatie, door de uitvoering en besturing van servicehandelingen deels te delegeren naar belanghebbenden plus het aan zich kunnen binden van klanten en leveranciers door een optimale ketenintegratie. XSFrame kan onder meer ingezet worden als self-service portal voor klanten en leveranciers met functionaliteiten zoals order- en factuuroverzichten, productcatalogi en e-shop.

Sinds 1995 houden wij ons exclusief bezig met intra-, inter- en extranet realisaties. Dankzij deze focus hebben wij ons weten te specialiseren tot één van de top drie Java expertisecentra in Nederland. Met XSFrame bieden wij onze klanten hét wapen tegen de bestrijding van lege portals , aldus Philip Abernathy, medeoprichter en algemeen directeur van Wisdom. XSFrame is het resultaat van jarenlange ervaring, research en feedback van onze klanten. Met dit platform onafhankelijke framework zijn wij in staat onze klanten een groot aantal voordelen te bieden ten opzichte van de bestaande ontwikkelmethoden. Door het gebruik van open standaarden is de flexibiliteit van het systeem hoog waardoor, indien nodig, snel aan de veranderende zakelijke behoeften tegemoet kan worden gekomen. Tevens is het framework schaalbaar en kan het uitgebreid worden volgens het Pay-as-you-Go -principe.

Presentatie

De presentatie door Philip Abernathy vindt plaats op 7 april a.s. om 11:00 uur in Zaal A van de RAI te Amsterdam.

Over Wisdom

Wisdom Information Consultants, opgericht in 1995, is een Nederlandse IT consultancy organisatie gespecialiseerd in systeem integratie. Hierbij ligt de nadruk op de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Wisdom is bedreven in het snel Bedenken, Bouwen en Beheren (B3) van zakelijke IT-oplossingen, waarbij het gebruik van internettechnologie centraal staat. Deze oplossingen resulteren in verbeterde bedrijfsresultaten, efficiency en een verhoogd niveau van dienstverlening. Met inzet van de nieuwste technologie (o.a. Open Source, Java en XML) maakt Wisdom IT weer rendabel. Wisdom beschikt over gecertificeerde experts op het gebied van SAP Portals, IBM Websphere, Lotus Domino, Oracle, Open Text Livelink en Microsoft. De oplossingen van Wisdom worden gebruikt bij organisaties zoals Shell, NAM, Vodafone, KPN, Uniqema, Wolters Noordhoff, diverse gemeenten en de thuiszorg. Meer informatie vindt u op www.wisdom.nl.