PERSBERICHT

TQ3 Travel Solutions krijgt nieuwe start in Frankrijk

Utrecht, 7 april 2004

TQ3 Travel Solutions, onderdeel van TUI en één van ´s werelds grootste zakenreis-organisaties, start deze zomer in Frankrijk met een geheel eigen organisatie.
Frankrijk wordt gezien als één van de belangrijke strategische markten in Europa. De nieuwe organisatie in Frankrijk is volledig eigendom van TQ3. Deze uitbreiding betekent een directe versterking van het netwerk van TQ3 Travel Solutions in Europa, zodat de dienstverlening aan nationale en internationale klanten aanzienlijk wordt verbeterd.

De eerder dit jaar aangestelde Algemeen Directeur Arnaud Ameline zal leiding geven aan deze vernieuwde Franse organisatie en deze verder uitbouwen.

Het hoofdkantoor van de nieuwe Franse organisatie met een multinationaal Service Center is gevestigd in het hart van het Parijse financiële district, La Defense. Inmiddels werken hier 40 agenten en de verwachting is dat dit aantal aan het eind van het jaar zal zijn verdubbeld. Zij zijn nu reeds verantwoordelijk voor innovatieve en kwalitatief uitstekende service aan een groeiend aantal Franse en multinationale klanten.

Het is onze visie om met de multinationale Service Centers in België en Duitsland een onderscheidende service aan zowel lokale als multinationale klanten te bieden. Het Service Center in Parijs biedt een optimale combinatie van lokale marktkennis en nieuwe grensoverschrijdende technologie.

Inmiddels is 85% van alle TQ3 locaties in Europa in volledig eigendom van TQ3 Travel Solutions. De start van TQ3 in Frankrijk bevestigt TQ3´s agressieve strategie van expansie van het huidige netwerk in alle strategische markten.

Sinds de wereldwijde start van TQ3 Travel Solutions in februari 2001, is het netwerk uitgegroeid tot aanwezigheid in meer dan 80 landen, is de zakenreisorganisatie de nummer één in zakenreizen in Europa en neemt wereldwijd de derde plaats in. Inmiddels heeft TQ3 voor meer dan ¤ 1 miljard aan nieuwe accounts verworven, waarvan voor ¤ 400 miljoen in de laatste 12 maanden.


-Einde-