P E R S B E R I C H T

Benoeming CEO Corio N.V.

Utrecht, 7 april 2004

De Raad van Commissarissen van Corio N.V. zal de heer drs. J.A. de Kreij (62) voordragen voor benoeming als voorzitter van de directie van Corio N.V. op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders d.d. 23 april 2004, onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Financiële Markten. De directie van Corio zal alsdan bestaan uit de heer De Kreij (CEO) en de heer Van Leeuwen (CFO).

Na een internationale carrière bij Shell, waaronder 7 jaar als directeur Shell Onroerend Goed en laatstelijk Shell Group Controller, werd hij in 1997 benoemd tot vice-voorzitter bij de Robeco Groep en directeur van Rodamco N.V. Onder zijn leiding werd Rodamco in 1999 in 4 beursgenoteerde bedrijven gesplitst. In 2000 trad hij af en sindsdien adviseert hij als consultant en lid van diverse beleggingscommissies, bedrijven op onroerend goed en financieel beleggingsgebied.

De heer De Kreij is sinds april 2001 commissaris van Corio N.V. en op grond van artikel 16 van de statuten van Corio N.V. in mei 2003 benoemd als tijdelijk voorzitter van de directie.

Remuneratie

Het remuneratiebeleid van Corio N.V. wordt binnenkort (mede op basis van een onderzoek door externe adviseurs) herzien in het licht van de code-Tabaksblat en de laatste ontwikkelingen in de markt. In december 2004 zal het remuneratiebeleid worden voorgelegd aan een Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders. Deze vergadering moet worden bijeengeroepen voor een noodzakelijke statutenwijziging als gevolg van het feit dat Corio per 5 januari 2005 kwalificeert als structuurvennootschap. Gegeven deze onzekerheid is overeengekomen dat in overeenstemming met de code-Tabaksblat een contract wordt aangegaan voor een bepaalde tijd van 4 jaar vanaf 1 mei 2004. De honorering bedraagt E 610.000 op jaarbasis totdat het bovengenoemde onderzoek is afgerond. In het geval een hogere vergoeding passend blijkt te zijn, zal dit worden overeengekomen.

Na afloop van de 4 jaar contractperiode zal er geen ontslagvergoeding zijn. Gedurende de 4 jaar contractperiode zal de ontslagvergoeding bij onvrijwillig ontslag niet hoger zijn dan 1 jaar honorering. De bij Corio gebruikelijke secundaire voorwaarden zijn van toepassing. Tegelijkertijd met de benoeming door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders tot directievoorzitter, zal de heer De Kreij aftreden als commissaris van Corio N.V.

Ingrid Prins, Investor Relations Manager
telefoonnummer 030-28 29 343
info@nl.corio-eu.com
www.corio-eu.com