Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

TOENAME VAN ONLINE ADMINISTRATIES MET RUIM 200%

EXPLOSIEVE GROEI IN DIENSTVERLENENDE SECTOR

Amsterdam, 8 april 2004. Het Nederlandse Twinfield, de internationale marktleider van real-time, online administratieve diensten met hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede, heeft in het afgelopen jaar 200% meer abonnementen verkocht ten opzichte van het jaar daarvoor. Deze toename kan voornamelijk aan de dienstverlenende industrie worden toegeschreven.

Twinfield is een Nederlands bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van online administratieve diensten. Langs deze weg kunnen gebruikers, waar dan ook ter wereld, altijd inloggen en real-time toegang verkrijgen tot hun eigen administratie. De mogelijkheden van Twinfield zijn dermate uitgebreid dat diverse grote ondernemingen hun volledige (project)administratie bij Twinfield hebben ondergebracht.

Geen investeringen meer in dure software, toename van efficiency

De primaire voordelen van het gebruik van het Twinfield systeem zijn kostenbesparing en efficiency. De gebruikers zijn gegarandeerd van de allerlaatste technieken en software. Doordat Twinfield continu de allerlaatste software op haar systeem toepast hoeft de klant zelf geen software meer aan te schaffen. Dit levert ook een aanzienlijke besparing op in de implementatie van de kantoorautomatisering. Zo is het niet meer nodig om budget te reserveren voor dure automatiseerders. Doordat medewerkers, waar dan ook ter wereld, 24 uur per dag toegang hebben tot de projectadministratie en de voor hen relevante informatie kunnen raadplegen, bijwerken en/of opslaan, kan een organisatie ook een efficiencyslag slaan.

Uitsluitend Internet nodig, via vaste of mobiele verbinding

Deze vorm van administratie is met name voor dienstverleners zeer praktisch. Medewerkers kunnen vanuit huis via een vaste Internetverbinding of onderweg en bij klanten via een mobiele Internetverbinding, 24 uur per dag toegang verkrijgen tot de voor hen relevante informatie. De voor veel dienstverleners cruciale urenregistratie is langs deze weg ook toegankelijk.

Goedkope en flexibele abonnementsvormen

Het succes van Twinfield is onder andere toe te schrijven aan de flexibiliteit van de dienstverlening. Bedrijven kunnen ervoor kiezen hun administratie geheel of gedeeltelijk via Twinfield te laten verlopen. In beide gevallen wordt ervoor zorg gedragen dat de Twinfield applicatie naadloos aansluit op bestaande applicaties bij de klant.

Daarnaast kan worden gekozen uit diverse functionaliteiten. Zo kan men besluiten om voor een beperkt aantal mogelijkheden te kiezen. Vervolgens kan men, al naar gelang de bevindingen en de wensen, meerdere mogelijkheden aan de gebruikers toekennen. De diverse toegangen tot het systeem kunnen per persoon variëren zodat men uitsluitend de voor de betreffende persoon relevante mogelijkheden beschikbaar stelt. Twinfield biedt haar dienstverlening alleen aan op abonnementsbasis. Bedrijven betalen een vaste fee per persoon per maand, opgebouwd uit de diverse gewenste functionaliteiten.

Prestigieus KPMG webzegel voor Twinfield

KPMG Information Risk Management heeft de configuratie van Twinfield versie 5.0 beoordeeld en Twinfield naar aanleiding hiervan toestemming verleend het KPMG webzegel te hanteren. Met dit prestigieuze webzegel van KPMG tonen wij aan dat wij internationaal als enige aanbieder een optimale service bieden met waarborg voor veiligheid en continuïteit volgens André Kwakernaat, directeur en medeoprichter van Twinfield. Hij vervolgt: Voor ons is de weg vrij gemaakt voor verdere internationale expansie .

Meer informatie op www.twinfield.com

Einde persinformatie. Donderdag 8 april 2004.

André Kwakernaat en Maurice Tijhuis, oprichters en directieleden van Twinfield, zijn beschikbaar voor een persoonlijke toelichting op voorgaande informatie. U kunt hiertoe contact opnemen met Leads Public Relations.



Ingezonden persbericht