KNWV

9/4/2004
TOPZEILEN: Princesa Sofia Cup: Dag 4;


--> Princesa Sofia Cup

Yngling 3Elf team leidt.

Annelies Thies, Annemieke Bes en Petronella de Jong hebben door een derde en een eerste plaats vandaag de leiding overgenomen in het algemeen klassement.
De wind draaide flink vandaag tussen noord en oost en was zeer onregelmatig. Vandaar dat op veel wedstrijdbanen in de baai van Palma maar 1 wedstrijd werd gevaren.

470 Dames
Marjon Kooistra en Petra de Goederen zeilden een 9de plaats en staan nu 17de. Marcelien de Koning en Lobke Berkhout waren gefrustreerd over zo weinig wind. `Misschien kunnen we morgen eindelijk scheuren' zei Marcelien de Koning. Vandaag een 17de plaats en overall 14. Lisa Westerhof en Margriet Matthijsse ging het niet veel beter af. Zij zeilden een 30ste en ondanks het feit dat zij de selectie leiden waren zij niet tevreden over hun resultaten. `We trainen de hele winter en we willen laten zien wat we waard zijn, maar het komt er in dit lichte weer niet uit' aldus Lisa Westerhof.

Tornado
Mitch Booth en Herbert Dercksen zijn in allerlei protesten verwikkeld en staan nu 18de. Sven Karsenbarg en Mischa Heemskerk staan nu 23ste.

470 Mannen
Sven Coster en Kalle Coster zijn weer opgeklommen in het algemeen klassement. Met een 6de plaats vandaag staan zij nu 16de. Als ze 12de worden overall scoren ze vormbehoud en is de uitzending naar Athene een feit.

Finn
Jaap Zielhuis staat 19de na een 38ste plaats vandaag. Stefan de Vries staat 22ste met een 22ste vandaag. De surprise komt van Sander Willems die een 2 voer en naar de 38ste plaats opklimt.

www.trofeoprincesasofia.org hans@bouscholte.nl www.sailing.org

Postbus 85393 · 3508 AJ Utrecht · Tel.: 030-6566550 ·
info@watersportverbond.nl