AutoRai

25-3-2004

Kia Official Car tijdens Davis Cup tennistoernooi

Voor het tweede jaar is Kia Official Sponsor en Official Car van het Davis Cup tennistoernooi. Het sponsorschap van de Davis Cup maakt deel uit van Kias strategie om de sportmarketingactiviteiten verder uit te breiden. Onlangs is het contract uitgebreid van een Europees naar een wereldwijd sponsorschap.

In februari van dit jaar heeft het Nederlandse team Canada ruimschoots overwonnen in Maastricht. Op 9, 10 en 11 april a.s. moeten de Nederlandse spelers het in de kwartfinale opnemen tegen Spanje. Het duel vindt plaats in het Coliseo Balear in Palma de Mallorca.

Kia positioneert zichzelf als een jong, vriendelijk en sportief merk. Uiteraard sluit het sponsorschap van de Davis Cup hier perfect op aan. In 2003 is een contract gesloten voor sponsorschap van alle wedstrijden die in Europa worden gespeeld tot en met 2005. Inmiddels is dit contract uitgebreid en is Kia tijdens alle Davis Cup wedstrijden die wereldwijd worden gespeeld op diverse wijzen prominent aanwezig. Zo is het Kia logo terug te vinden op de boarding aan de zijkanten van het veld. Tevens zet Kia voor het vervoer van de teams en officials diverse Kia-modellen in.