Politiebond ACP

Ledenraadplegingen van de ACP

De Politievakorganisatie ACP houdt een viertal ledenraadplegingen. De regeringsvoorstellen rondom de vut, pre-pensioen (in de sector politie bekend onder de namen AFUP en AFUP specifiek) en de levensloop willen wij niet zomaar over onze kant laten gaan.

Wij nodigen alle leden uit op één van de onderstaande bijeenkomsten in het land.

Denk niet: dat is niet voor mij, of dat raakt mij niet. De uitkomsten van de huidige discussies en de standpunten dat het kabinet rondom VPL, WAO en ziektekostenregelingen inneemt raakt ons allemaal. Van administratief medewerker tot hoofdcommissaris en van stadswacht tot rechercheur. Voor al deze collega´s bestaat het gevaar dat als het beleid dat de regering voor ogen staat ook wordt uitgevoerd u vanaf 1 januari 2006 enkele jaren langer moet werken. Dus zelfs jongeren op de politieopleiding, met hun hele carrière nog voor zich, krijgen met de kwalijke gevolgen ervan te maken.

De ledenraadplegingen worden gehouden:

* 14 april van 10.00 uur tot 12.00 uur Amsterdam. Locatie: Aristo Zalencentrum, Teleportboulevard 100 in Amsterdam
* 15 april van 09.30 uur tot 11.30 uur Assen. Locatie: Hoofdbureau, gelegen aan de Tuinstraat 17 in Assen

* 20 april van 14.00 uur tot 16.00 uur Eindhoven. Locatie: Personeelsrestaurant Hoofdbureau, gelegen aan de Mathildelaan 4 in Eindhoven.

* 21 april van 17.00 uur tot 19.00 uur Rotterdam. Locatie: Verkeerspolitie regio Rotterdam-Rijnmond, gebouw Boezembocht, Veilingweg 66 in Rotterdam (langs de A20)

Wij gaan het hebben over het kabinetsbeleid rondom de VPL, WAO, ziektekosten en het eind 2003 afgesproken najaarsakkoord. Dan komt ook ter sprake de uit dat najaarsakkoord voortkomende nullijn voor het loon

Ook niet leden zijn welkom om van de ACP te vernemen wat hen boven het hooft hangt.