Ingezonden persbericht


P E R S U I T N O D I G I N G

UITREIKING EERSTE KEURMERKEN TAXIBEDRIJF

Den Haag, 8 april Minister Karla Peijs van Verkeer en Waterstaat zal tijdens de KNV Taxidag van woensdag 14 april het eerste Keurmerk Taxibedrijf uitreiken. Aan de bedrijven die tijdig met goed gevolg het pilot-project voor het verkrijgen van het Keurmerk Taxibedrijf hebben doorlopen, zal zij de bijbehorende certificaten uitreiken. Het Keurmerk Taxibedrijf is een door KNV Taxi in samenwerking met Kiwa ontwikkeld keurmerk waarmee de kwaliteit in de taxi gegarandeerd wordt.

Na een lange aanlooptijd ziet op 14 april het Keurmerk Taxibedrijf het licht. Dit landelijke keurmerk is door KNV Taxi ontwikkeld, met als doel de kwaliteit in de taxibranche te vergroten. De opdrachtgever en de consument kunnen met het Keurmerk Taxibedrijf een duidelijke keuze maken voor kwaliteit.

Minister Karla Peijs zal op woensdag 14 april omstreeks 14.15 uur het logo dat bij het Keurmerk Taxibedrijf hoort onthullen en de eerste bedrijven het certificaat overhandigen dat bij het Keurmerk Taxibedrijf hoort.

De consument zal op termijn aan den lijve ondervinden wat het Keurmerk Taxibedrijf betekent voor de kwaliteit van het taxivervoer. Op dit moment is het voor de consument van belang te weten dat er een keurmerk bestaat waarmee de kwaliteit van de taxi wordt gegarandeerd. U bent als mediavertegenwoordiger van harte uitgenodigd om bij deze uitreiking aanwezig te zijn.

KNV Taxidag 2004
Autotron
Graafsebaan 133 Rosmalen
Aankomst minister Peijs: ± 14.00 uur
Onthulling logo : ± 14.15 uur
Uitreiking eerste Keurmerken Taxibedrijf: ± 14.30 uur

Indien u van deze uitnodiging gebruik wenst te maken, verzoek ik u vriendelijk om het bijgevoegde antwoordformulier ingevuld te retourneren. Het is voor ons en voor het ministerie belangrijk om te weten wie er naar deze uitreiking komen.

Voor nadere informatie over de KNV Taxidag 2004 kunt u contact opnemen met Arjen Boukema, PR & Communicatie KNV, telefoon: 070 - 3751749 / 06 - 26134716 Over (de inhoud van) het Keurmerk Taxibedrijf wordt pas op woensdag 14 april nadere informatie verstrekt.

AANMELDINGSFORMULIER

UITREIKING KEURMERK TAXIBEDRIJF

KNV Taxidag 2004

Woensdag 14 April 2004, Autotron Rosmalen

Naam ...................................

Medium .....................................

Telefoon .....................................

Fax .....................................

E-mail .....................................

Meldt zich aan voor de uitreiking van het Keurmerk Taxibedrijf op woensdag 14 april 2004 in het Autotron in Rosmalen

S.v.p. ingevuld retourneren aan:

Koninklijk Nederlands Vervoer fax: 070 3751756 PR & Communicatie
t.a.v. Arjen Boukema
Postbus 19365
2500 CJ DEN HAAG

---- --