Politie Flevoland

Vermissing hartpatiënt Almere

Almere 13-04-2004 - De politie is op zoek naar de 36-jarige Clive Fullick uit Almere. Hij is dinsdag 6 april voor het laatst gezien toen hij om circa 19.30 uur zijn werk aan de Lelielaan in Amsterdam verliet. Op maandag 12 april werd zijn vermissing gemeld bij de politie. Fullick is hartpatiënt en slikt hiervoor speciale medicijnen in de vorm van pillen, die hij op de dag van zijn vermissing echter niet bij zich had.

Aangezien hij al eerder voor een paar dagen zijn woning aan het Volkerakpad had verlaten zonder contact op te nemen met zijn familie, is de politie pas later gewaarschuwd. Het laatste contact met Clive Fullick was op woensdagmorgen 7 april, daarna is taal noch teken meer van hem vernomen. Normaalgesproken fietst hij op een zwarte opoefiets met aan het stuur een felblauw tasje naar het Centraal Station in Almere. Daar is de fiets echter niet aangetroffen.

Het signalement van Clive Fullick luidt:

* Blanke man van ongeveer 1.68 meter lang
* slank postuur, ongeveer 57 kilogram,

* dreadlocks bruin halflang haar,

* groen linker oog met wijde pupil, bruin rechteroog,
* litteken van oorbel in linker oor,

* litteken op de borst,

* schoenmaat 38/39.

Bij zijn vermissing droeg hij de volgende kleding:
* Blauwe spijkerbroek van onbekend merk,

* Bruin/beige suede wandelschoenen,

* Zwart nylon jack met een dunne witte streep over de mouwen,
* Wollen bruin/beige/groen vest met daaronder een T-shirt.
* Verder had hij een rugzak bij zich in twee kleuren blauw.

Getuigen of mensen die Clive gezien hebben of weten waar hij op dit moment verblijft, kunnen contact opnemen met de politie in Almere via 0900-8844