Gemeente Roosendaal



---

Donderdag 15 april: Bijeenkomst Borchwerf-West

Het college van Burgemeester en Wethouders is voornemens om dit jaar te starten met het groot onderhoud aan de verharding en riolering van het bedrijventerrein Borchwerf-West, waarvoor ter financiering van de kosten provinciale subsidie is verkregen.

Het groot onderhoud heeft betrekking op het gebied dat begrensd wordt door de Westelijke Havendijk, Jan Vermeerlaan en rijksweg 17. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het asfalteren van de wegen binnen het plangebied, het uitvoeren van rioleringswerkzaamheden, het aanpassen van de openbare verlichting en het aanpassen van de groenvoorzieningen.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in een zodanig stadium gekomen dat een voorlopig ontwerp gereed is om ter informatie aan alle belanghebbende voor te leggen. Hiertoe is een consultatiebijeenkomst belegd; tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de plannen en kunt u reageren op het plan.

Uw reactie beschouwt de gemeente als inspraakreactie; bij de verdere uitwerking van het plan zal met uw reactie rekening worden gehouden.

De bijeenkomst zal worden gehouden op:

Donderdag 15 april 2004 om 15:00 uur te Heijnen Video Producties, Kuisel 7, Roosendaal

De bijeenkomst zal voorgezeten worden door het hoofd van de afdeling Beheer, dhr. T. W. Hakkert. Wethouder Buijs zal een inleiding houden over het revitaliseringplan Borchwerf-West.

De toelichting op het ontwerp wordt verzorgd door dhr. J.J. Faber van de afdeling Beheer. Van de bijeenkomst zal een verslag worden gemaakt.

Voor nadere informatie over dit project kunt u desgewenst contact opnemen met de heer J.J. Faber, projectleider van de afdeling Beheer, telefoon (0165) 579 171.