P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 15 april 2004

Ctac richt zich met mYuice specifiek op het MKB

Forse impuls aan midmarket-activiteiten met nieuwe dochteronderneming resulteert al direct in nieuwe opdrachten

SAP-dienstverlener Ctac geeft met de recente oprichting van dochteronderneming mYuice een forse impuls aan haar activiteiten naar het midden- en kleinbedrijf.

Het midden- en kleinbedrijf is voor de komende jaren een verwachte belangrijke groeimarkt voor geïntegreerde informatiesystemen. Ctac ziet hierin goede mogelijkheden voor SAP. Met een aanpak die is gebaseerd op verschillende branche-templates verwacht Ctac nieuwe klanten te krijgen voor de implementatie van een SAP systeem. Deze aanpak garandeert een relatief korte implementatieperiode en biedt klanten een direct werkend systeem.

En niet zonder succes, want inmiddels heeft dit geleid tot de eerste drie opdrachten voor dochteronderneming mYuice. Vivant, gevestigd in Bunde in Limburg en leverancier van luxe decoratieve verpakkingsmaterialen, Transport Techniek Delft, gevestigd in Delft (modificatie en beveiliging van voertuigen) en Impalium, gevestigd in Asse in België (dienstverlener van consultancy-diensten aan productiebedrijven), hebben allen opdracht gegeven aan mYuice om een SAP-omgeving in te richten.

mYuice is een dochteronderneming van Ctac. mYuice is 100% gespecialiseerd in implementatie van SAP-systemen voor het midden- en kleinbedrijf.