Ingezonden persbericht




webMethods benoemt Rich Chiarello tot vice president Worldwide Operations

Software veteraan en ex-Siebel kopstuk treedt toe tot managementteam webMethods

AMSTERDAM - 19 april 2004 - webMethods, Inc. (Nasdaq: WEBM), aanbieder van webservices-infrastructuuroplossingen, maakt vandaag de benoeming bekend van Rich Chiarello tot executive vice president Worldwide Operations. In deze functie is de heer Chiarello verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop- en serviceactiviteiten bij webMethods. De heer Chiarello brengt meer dan 27 jaar ervaring in de software-industrie met zich mee. Voor zijn aanstelling bij webMethods was hij verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoopactiviteiten bij Siebel Systems. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Computer Associates, waar hij medeverantwoordelijk was voor de snelle groei van de Unicenter/TNG-divisie.

"Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om toe te treden tot één van Noord-Amerika's snelst groeiende softwareondernemingen," zegt Rich Chiarello over zijn nieuwe benoeming. "Het vooruitstrevende werk op het gebied van webservices en RFID en de uitgekiende set aan softwareoplossingen, van applicatie-integratie, Business Process Management tot Portal-oplossingen, maakt het werken bij webMethods zeer uitdagend."

Over webMethods

webMethods, Inc (Nasdaq: WEBM) is de eerste onderneming in de software-industrie die een volledige webservices-infrastructuur biedt. De innovatieve oplossingen van webMethods op het gebied van real-time integratie, webservices, portals en bedrijfsprocesanalyse, stellen wereldwijd al meer dan 1000 topondernemingen in staat om applicaties en bedrijfsprocessen te integreren en de efficiency van die processen in real-time te analyseren en te optimaliseren. Het hoofdkantoor van webMethods staat in Fairfax, Virginia in de Verenigde Staten. De onderneming heeft diverse andere vestigingen in de Verenigde Staten, Azië en Europa, waaronder Amsterdam.

Ingezonden persbericht