MOJO CONCERTS

Riverdance

Het indrukwekkende succesverhaal van Riverdance blijft voortduren. Het originele, internationale fenomeen komt naar Nederland. De enige echte Ierse dansshow komt in april 2004 voor vier shows naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Er zijn meerdere Ierse dansshows te zien geweest in Nederland, maar Riverdance is de groep waarmee het allemaal begonnen is. In 1994 was Riverdance te zien tijdens de pauze van het Eurovisie Songfestival in Dublin. De hele wereld was laaiend enthousiast en een uitgebreide tournee volgde. Nu, ruim zes jaar later, staat Riverdance nog steeds aan de top. Er zijn vele cd's en video's verkocht maar het evenement live meemaken is een niet te evenaren ervaring. Je wordt meegenomen in een spektakel van show, dans, zang, muziek en het verhaal.

De show wordt elk jaar geperfectioneerd en aangepast door middel van nieuwe dansers, artiesten, nummers en kostuums. Behalve de eindeloze rij getalenteerde Ierse dansers, bestaat Riverdance ook uit een Iers koor, een Russische folkgroep, Afrikaanse zangers, drummers, tapdansers, een tenor en een flamenco danseres. Samen zorgen zij voor een unieke ervaring.

Riverdance

Heineken Music Hall - Amsterdam

Dinsdag 20 april 2004
Woensdag 21 april 2004
Donderdag 22 april 2004
Vrijdag 23 april 2004

Aanvang: 20.00 uur
Entree: Euro: 60, 55, 50 (exclusief servicekosten) Voor dit evenement zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (0,45p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.