Imtech NV

Imtech / Nieuws
Imtech Persbericht

Aandeelhoudersvergadering Imtech: 20 april 2004

De aandeelhouders van Imtech N.V. worden uitgenodigd tot het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op dinsdag 20 april 2004 om 10.30 uur in De Doelen te Rotterdam, ingang Willem Burger Zaal, Kruisplein 40 te Rotterdam.

Verkorte agenda

- Verslag Raad van Bestuur over 2003

- Goedkeuring jaarrekening 2003

- Bestemming van de winst over 2003

- Décharge Raad van Bestuur

- Décharge Raad van Commissarissen

- Machtiging Raad van Bestuur tot uitgifte van aandelen en beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht
- Machtiging Raad van Bestuur tot inkoop eigen aandelen
- Samenstelling Raad van Commissarissen en bezoldiging Audit Commissie

De volledige agenda met toelichting treft u hieronder als PDF-bestand aan. De jaarstukken over 2003 zijn te raadplegen en te downloaden onder de `knop' rapportages op www.investors.imtech.nl en liggen ter inzage ten kantore van de vennoot-schap, Kampenring-weg 47, 2803 PE Gouda, alsmede bij de ABN AMRO Bank NV (Issuing Institutions, tel. 076-5799455), Kemelstede 2, 4817 ST Breda. Afschrif-ten van deze stukken zijn aldaar kosteloos verkrijgbaar.

Aandeelhouders, die bij een aangesloten instelling als bedoeld in de Wet Giraal Effectenverkeer zijn geregistreerd en deze vergadering wensen bij te wonen, dienen een schriftelijke verklaring van die instelling, waaruit blijkt dat zij voor het daarin genoemde aantal aandelen gerechtigd zijn en blijven tot na afloop van de vergadering, uiterlijk woensdag 14 april 2004 te deponeren bij voornoemde bank tegen afgifte van een ontvangstbewijs, dat als bewijs van toegang tot de vergadering strekt.

Aandeelhouders, die bij de vennootschap zijn geregistreerd en deze vergadering wensen bij te wonen, wordt verzocht hun voornemen daartoe schriftelijk kenbaar te maken aan de Raad van Bestuur van de vennoot-schap, die uiterlijk woensdag 14 april 2003 in het bezit van deze kennisgeving dient te zijn.

Indien schriftelijk gevolmachtigden de vergadering wensen bij te wonen dient de volmacht uiterlijk woensdag 14 april 2003 door de vennootschap te zijn ontvangen, onverminderd het vereiste van deponering of de voorgeschreven kennisgeving.

Imtech N.V.
Raad van Commissarissen