Gemeente Grave

Uitnodiging 2e ronde wijk- en dorpsgesprekken

In het voorjaar van 2003 heeft de gemeente zogenaamde wijk- en dorpsgesprekken gehouden in elke wijk en kerkdorp. Deze gesprekken maakten deel uit van het proces om te komen tot een Masterplan volkshuisvesting en leefbaarheid. Centrale vraag daarbij is: wat moet er gebeuren om de gemeente krachtig en leefbaar te houden? Op 16 december 2003 heeft de gemeenteraad het Masterplan vastgesteld.

Tussen 20 april en 17 mei gaan vertegenwoordigers van de gemeente weer aan tafel met bewoners van de wijken en kerkdorpen. Dan vindt de 2e ronde wijk- en dorpsgesprekken plaats, waarin we weer met de bewoners willen bespreken wat we met de inbreng hebben gedaan. De wijk- en dorpsgesprekken vinden op de volgende data plaats:

20 april Escharen; Dorpshuus
22 april Grave-stad; Palazzo
27 april Gassel; Viersprong
29 april Zittert; Palazzo
6 mei Mars, rode en blauwe dorp; Boulodrome
10 mei Stoof; Esterade

3 mei Velp; Dagactiviteitencentrum Vizier
17 mei Estersveld; Esterade

De bijeenkomsten beginnen steeds om 19.30 uur; behalve in Gassel. Daar is de aanvangstijd 20.15 uur. Alle bewoners zijn van harte uitgenodigd op deze bijeenkomsten om mee te praten over de toekomst van hun wijk of dorp. Per wijk zijn de resultaten van de 1e ronde wijk- en dorpsgesprekken vastgelegd in een Nieuwsbrief. Klik hier voor een digitale versie van deze nieuwsbrieven.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer M. Roefs, telefoon 0486-47 72 65 (maandag, donderdag en vrijdagochtend).