ANBO

Debatteer mee over ondertiteling

Op dinsdag 20 april 2004 gaan omroepen, overheid en adverteerders in debat met doven en slechthorenden over ondertiteling van televisieprogrammas. Medy van der Laan, staatssecretaris van OC&W, zal het debat openen.

In 2010 moeten alle omroepen al hun programmas ondertiteld hebben, stelt de overheid. Het Samenwerkingsverband Ondertitel Alle Programmas! (SOAP!) organiseert in samenwerking met De Rode Hoed een debat over de vraag hoe dat doel bereikt kan worden. Wat moeten omroepen, adverteerders en overheid doen om meer te gaan ondertitelen? Bij wie ligt eigenlijk de verantwoordelijkheid? Welke rol kunnen doven en slechthorenden daar zelf in spelen?

In de zaal zullen vele slechthorenden en doven meedoen aan het debat. Maar u kunt nu al in debat gaan door uw vraag of stelling te poneren op de speciale reactiepagina op www.ondertiteling.nu.

U kunt het debat gratis bijwonen maar inschrijven is wel noodzakelijk. Meer info en opgave bij De Rode Hoed, telefoon: (020) 6385606, e-mail: receptie@rodehoed.nl