DRAGER SAFETY NEDERLAND B.V.

Uitnodiging persconferentie Dräger DrugTest op 20 april 2004

Uitnodiging persconferentie Dräger DrugTest van Dräger Safety AG op 20 april 2004 in Hamburg

Geachte dames en heren,

Op 20 april 2004 willen we graag de Dräger DrugTest, een volledig nieuw systeem voor bewijsvoering van drugmisbruik (drugconsumptie), aan u voorstellen.

Daarom nodigen we u graag uit voor onze persconferentie 'Dräger DrugTest'
op 20 april 2004

om 10.30 uur
in Hotel Park Hyatt Hamburg
Bugenhagenstr. 8, 20095 Hamburg
Zaal Imperator

Op de persconferentie zal bovendien zowel een vertegenwoordiger uit de medische wetenschap als een woordvoerder van de politie spreken over drugmisbruik in het wegverkeer en de behoefte van de politie aan een goed drugdetectiesysteem. Uiteraard zal er tevens een vertegenwoordiging van Dräger Safety Nederland B.V. aanwezig zijn.

Dräger is wereldmarktleider in onder andere ademalcoholmeetapparatuur. Dräger Safety Nederland B.V. is al jaren dé leverancier van ademalcoholmeetapparatuur aan de Nederlandse Politie. Daarnaast is Dräger Safety wereldwijd één van de grootste aanbieders van persoonlijke beschermingsuitrustingen en gasdetectieapparatuur. Dräger Safety biedt complete oplossingen in de veiligheidstechniek volgens het 'Pioneering Solutions' concept.

Wij verzoeken u om door middel van bijgaande antwoordfax of per e-mail (Sylvia.vanSchijndel@draeger.com) ons te berichten of we u op de persconferentie mogen begroeten. Nadere informatie met betrekking tot aanrijdroute zenden wij u desgewenst per omgaande.

Met vriendelijke groeten,
Dräger Safety Nederland B.V.

Sylvia van Schijndel

FAXFORMILIER
Aan:
Dräger Safety Nederland B.V.
Sylvia van Schijndel
+ 31 79 3444 622

Naam bedrijf

Naam contactpersoon

Telefoonnummer

Faxnummer

E-mailadres

Maakt gebruik van de uitnodiging om naar de persconferentie te komen met ....... personen

Wil graag de routebeschrijving naar Parkhaus Galeria Kaufhof (nabij Hotel Park Hyatt) ontvangen per ..........................(fax of e-mail).

Eventuele opmerkingen:

15 apr 04 13:30