BedrijfsautoRAI

22-04-2004

Nieuwe DAF FA CF 65.220 voor Woonboulevard Eijerkamp te Zutphen

Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft Jack Eijkman manager logistiek & IT van Woonboulevard Eijerkamp te Zutphen een DAF FA CF 65.220 in ontvangst genomen. De nieuwe DAF die werd overhandigd door verkoper Erik Vervelde van Cosmo Trucks Lochem is een echt visitekaartje voor Woonboulevard Eijerkamp.

De DAF FA CF 65.220, volledig gespoten in de huisstijl kleuren van de Woonboulevard, is uitgerust met een achteruitrijdcamera, een navigatiesysteem en een speciale airco. Dankzij deze opties is de nieuwe DAF nu al de favoriet van de chauffeurs. Geen enkele truck uit de transportvloot biedt namelijk een dergelijke hoge mate van chauffeurscomfort.

Woonboulevard Eijerkamp
Eijerkamp in Zutphen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld: een verdubbeling in omvang en een unieke verbreding en verdieping van het assortiment. Op grond hiervan mag Eijerkamp zich met recht 'de nationale wooninspiratie' noemen. Eijerkamp biedt onderdak aan formules als CILO, Trendhopper MegaStore, McLeder en Montel. Onlangs opende Eijerkamp ook de grootste Natuzzi store van Europa. Voor een compleet overzicht van het aanbod op de woonboulevard kijkt u op: www.eijerkamp.nl

Het rijdende billboard van de woonboulevard Woonboulevard afficheert zich graag als de nationale wooninspiratie. Een kwalificatie die recht doet aan het hoogwaardige aanbod dat de woonboulevard biedt. Evert-Jan Eijerkamp, algemeen directeur van de woonboulevard, wil kwaliteit in alle geledingen van zijn organisatie. Evert-Jan: Onze transportvloot is ons rijdende visitekaartje en dient daarom perfect in orde te zijn. Bij de uitbreiding van onze transportvloot hebben de chauffeurs een belangrijke stem. Mede op aanraden van de chauffeurs koos de directeur voor de DAF FA CF 65.220. Een truck die comfort combineert met een hoge mate van veiligheid en de chauffeur ultiem rijgenot verschaft. Ter verhoging van het rijcomfort is de truck uitgerust met twee stoelen die aan de hoogste Arbo-eisen voldoen. Bovendien staat DAF voor een lage kilometerkostprijs en minimale stilstand, aspecten die de directeur zeer aanspreken. Bovendien is de service van de Cosmo Trucks uit Lochem zo professioneel en kundig dat de Evert-Jan Eijerkamp opmerkt dat de derde DAF, en de eerste DAF FA CF 65.220, zeker niet de laatste is! De nieuwe truck is dan ook een plaatje!

Speciale opbouw
De DAF FA CF 65.220 is voor zien van speciale meubelopbouw met doorbouw, waardoor de body een wat robuustere aanblik heeft gekregen. De opbouw is uit aluminium in het Combisysteem. Een dubbele vloer en een lat om lat betimmering maken de opbouw multifunctioneel voor de meubelsector. De opbouw is verzorgd door Van Berkum Carrosseriebedrijf b.v. te Lochem.