Wapens en drugs aangetroffen bij uitgaanscontrole

Boxmeer 24-04-2004 - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een controle gehouden op het uitgaanspubliek in Boxmeer. Hierbij werden enkele wapens en drugs aangetroffen.

Vrijdagavond werd op de Beugenseweg in Boxmeer een auto gecontroleerd. Bij deze controle bleek dat een 24-jarige inzittende uit Cuijk in het bezit was van vijftal verpakkingen speed. De man uit Cuijk is aangehouden en de drugs zijn in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.


----

Dezelfde avond werd op de Beugenseweg in Boxmeer een auto gecontroleerd. Bij deze controle bleek, dat de 22 jarige bestuurder uit Cuijk in het bezit was van een boksbeugel en een mes. Beide wapens zijn op grond van de Wet Wapens en Munitie verboden. De wapens zijn in beslag genomen en tegen de man uit Cuijk is proces-verbaal opgemaakt.


----

Tijdens een verkeerscontrole op de Sint Anthonisweg in Boxmeer werd een auto gecontroleerd. Bij de controle bleek dat de 18-jarige bestuurder uit Wijchen in het bezit was van een busje traangas. Daar dit verboden is op grond van de Wet Wapens en Munitie is tegen de man uit Wijchen proces-verbaal opgemaakt en is het busje traangas in beslag genomen.