BNN

BNN.NL IS VERLIEFD

Borrelt het al? Voel je die verliefdheid opkomen? Dat is de lente! BNN voelt het ook en daarom staat bnn.nl in mei helemaal in het teken van de liefde. Want de lente is natuurlijk de beste tijd van het jaar om tot over je oren verliefd te worden, toch? Om je op weg te helpen vind je op bnn.nl de beste liefdestests, een handleiding voor je eerste date en een interview met de zwoelste stem van Nederland: Eric Corton.

Daarnaast vertelt de site van BNN alles over liefdeselixers en andere hulpmiddelen, is er een artikel over verliefdheid bij dieren en komt bnn.nl met een cursus body-language. Maar ook de minder mooie kanten van de liefde komen aan bod.

In april is BNN gestart met een nieuw internet magazine op bnn.nl. Elke maand staat het magazine in het teken van een nieuw onderwerp en elke week zijn op de site nieuwe artikelen, reportages en interviews te lezen. In april had de BNN-site het thema Eruit!. Dit thema stond vol met bizarre wandeltochten door Nederland en tips voor een gezellig dagje uit.

Het gaat goed met bnn.nl. Iedere maand bezoeken tussen de 375.000 en 400.000 mensen de BNN-site. Te samen vragen zij ruim twee miljoen pagina's op.