Eemland noord, 09.50 uur

Utrecht 04-05-2004 - Nieuwsberichten Eemland noord

Verkeerscontrole

SOEST- Op de Torenstraat werd maandagmiddag gecontroleerd. In totaal kregen 6 automobilisten een bekeuring omdat ze geen ontheffing hadden om op de Torenstraat te rijden.

Aanranding Soest in Bureau Hengeveld

SOEST - Vanavond is er weer een nieuwe uitzending van het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld. In de uitzending komt een aanrandingzaak aan bod die donderdag 25 maart jongstleden in Soest heeft plaatsgevonden.

Een 15-jarig meisje is die bewuste donderdag rond 09.30 uur lastig gevallen door een nog onbekende man. Het slachtoffer fietste die dag over het Kerkpad. Uit tegenovergestelde richting kwam een man aangelopen. Nadat zij hem voorbij was, werd zij van haar fiets getrokken en stevig beetgepakt. Het meisje bedacht zich geen moment en trapte de man een aantal malen. Hierdoor liet hij haar los en zag ze kans te vluchten.

Tijdens de uitzending van Bureau Hengeveld zal een compositietekening getoond worden van de verdachte. De politie verzoekt getuigen of mensen die iets kunnen vertellen naar aanleiding van de uitzending, te bellen naar 0900-8844.

Bureau Hengeveld is te zien op de regionale zender RTV Utrecht. Dinsdagavond van 18.00 uur tot 18.20 uur. Ieder uur een herhaling tot 10.00 uur de volgende ochtend.