Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326


Datum: 4 mei 2004

(

HET BUREAU COMMUNICATIE IS OP WOENSDAG 5 MEI AFWEZIG.
VOOR DRINGENDE ZAKEN IS DE PIKETFUNCTIONARIS VOLGENS DE
REGELING BEREIKBAAR.


Leiderdorp - Kettingbotsing met drie gewonden

Op de Rijksweg A4 richting Amsterdam ontstond op dinsdag 4 mei rond 10.20 uur een kettingbotsing waarbij vijf auto's betrokken waren. Een 71-jarige automobilist uit Melissant reed in op een file waarna door de klap vier auto's op elkaar schoven. Naast de materiële schade vielen er drie gewonden. De man uit Melissant en twee inzittenden van de betrokken auto's, een 63-jarige man uit Rotterdam en een 81-jarige vrouw uit Terneuzen werden met nek- en rugletsel overgebracht naar het LUMC en het Rijnland Ziekenhuis. Door het ongeval ontstonden lange files.


Aarlanderveen - Motorrijdster breekt arm

Bij een aanrijding op dinsdag 4 mei rond 07.50 uur tussen twee auto's en een motor op de Oostkanaalweg, brak een 22-jarige motorrijdster uit Ter Aar haar arm. Zij werd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. De aanrijding ontstond nadat de motorrijdster tegen een voor haar afremmende auto aan reed. Deze auto, bestuurd door een 26-jarige vrouw uit Uithoorn, remde af voor een door een 32-jarige vrouw uit Alphen bestuurde auto die met motorproblemen een parkeerhaven opzocht.


Waddinxveen - Politie zoekt getuigen van beroving vrouw

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een beroving op een 83-jarige vrouw uit Waddinxveen. De vrouw liep op maandag 3 mei rond 17.00 uur met haar rollator over de Willem de Zwijgerlaan. Nabij de Prins Willem Alexanderlaan fietsten twee jongens op één fiets dicht langs de vrouw. De jongen die achter op de fiets zat trok aan de tas van de vrouw die stevig om de rollator was bevestigd. De vrouw werd daardoor voortgetrokken en kwam ten val. De jongens fietsen vervolgens zonder succes door. De politie komt graag in contact met een jonge vrouw die de bejaarde dame overeind hielp en vraagt ook aan andere getuigen contact op te nemen met de politie in Waddinxveen via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)


--------------------------------------einde berichten ----------------------------------------------------------------
---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --