AOT

PERSBERICHT

AOT bereikt definitief akkoord over overname minderheidsbelang in Binck

AOT maakt hierbij bekend dat definitief overeenstemming is bereikt met de minderheidsaandeelhouders van Effectenbank Binck over de overname van het 48,0% minderheidsbelang. De transactie zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van AOT, die zal worden gehouden op 6 mei aanstaande in Hotel The Grand in Amsterdam.

De voor een dergelijke transactie gebruikelijke opschortende voorwaarden zijn van toepassing. Tevens is als voorwaarde opgenomen dat De Nederlandsche Bank N.V. een verklaring van geen bezwaar zal afgeven.

Het jaarverslag 2003, het in het kader van de transactie opgestelde prospectus en een door de Raad van Commissarissen en Directie opgestelde toelichting op de transactie zijn verkrijgbaar ten kantore van AOT vanaf 21 april 2004. De documenten zijn vanaf die datum ook beschikbaar op de internetpagina van AOT (www.aot.nl).

Over AOT N.V.

AOT is een internationaal handelshuis dat gespecialiseerd is in handel in effecten en derivaten. AOT is vanuit Amsterdam actief op de belangrijke effecten- en derivatenbeurzen in Europa. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van een
in-house ontwikkeld handelssysteem.

Naast het hoofdkantoor in Amsterdam heeft AOT ook kantoren in Groot-Brittannië, Australië, Frankrijk en België, van waaruit voornamelijk op lokale beurzen wordt gehandeld.

AOT en haar deelnemingen zijn lid van 9 effecten- en 10 derivatenbeurzen.

Aandelen AOT N.V. zijn sinds 1985 genoteerd aan Euronext Amsterdam.


---

____

Voor verdere informatie:

De heer A.E. Teeuw, Directievoorzitter AOT N.V., telefoon 020 - 5220341