Politie Zeeland


O-4615-2004 AUTOMOBILIST RIJDT DOOR NA AANRIJDING


Op de noordbaan van de A58 t.h.v. Rilland is donderdagavond rond 22.30 uur een onbekende automobilist(e) doorgereden nadat deze een ongeval had veroorzaakt.
Een 53-jarige automobilist uit de gemeente Borsele reed over de rechterrijbaan en werd ingehaald door een lichtkleurige auto die tijdens het passeren tegen de auto van de 53-jarige man reed. De 53-jarige automobilist kwam hierdoor in de middenberm tot stilstand. De lichtkleurige auto kwam in de rechterberm tot stilstand maar ging er vervolgens vandoor.
Op het moment dat de 53-jarige automobilist gedeeltelijk op de weg en de middenberm stond, werd hij aangereden door een achterop komende 50-jarige automobilist uit Vlissingen. De Vlissinger werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis, de 53-jarige man kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen liepen zware schade op. De politie is op zoek naar de bestuurder van de lichtkleurige auto of eventuele getuigen van de aanrijding.


Z-4616-2004 GRAFFITY

In de nacht van donderdag/vrijdag zijn in Terneuzen twee panden bespoten met graffity.
In de Zuidlandstraat werd een garagedeur bespoten. In De Jongestraat werd de voordeur van een woning bespoten. Schadebedrag is niet bekend.


W-4617-2004 INBRAAK BEDRIJFSPAND


Tussen donderdag 18.00 uur en vrijdag 07.00 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Kleverskerkseweg te Middelburg.
Uit het pand werden geen goederen weggenomen. Braakschade is niet bekend.


W-4618-2004 BESTELAUTO GESTOLEN NA WONINGINBRAAK


In een woning in Park Reygersbergh te Oostkapelle is in de nacht van donderdag/vrijdag ingebroken.
Uit de woning werden een paar portemonnees met daarin een paar honderd euro en diverse pasjes weggenomen. Tevens werd uit de woning de autosleutel weggenomen waarna een bij de woning geparkeerde bestelauto werd gestolen. Het betreft een witte Mercedes bestelauto type 212 voorzien van het Duitse kenteken ME-06074.





Politie Zeeland