Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HC Top Systems en TCT introduceren digitale video- en audiosoftware van CyberLink op de Nederlandse markt

CyberLink PowerDVD 5 nu in Nederlandstalige versie beschikbaar

Panningen, 11 mei 2004 - TopSystems in samenwerking met TCT BV, toonaangevende leveranciers van softwaretools voor de zakelijke en particuliere markt, introduceren een reeks krachtige digitale video- en audiosoftwareproducten van CyberLink op de Nederlandse markt. Het aanbod omvat CyberLink PowerDVD, PowerCinema, PowerDirector en PowerProducer. De softwareproducten van CyberLink zijn bij uitstek geschikt voor consumenten die op professionele wijze digitale foto´s, video en audio op de PC willen creëren, bewerken en bekijken. Het vlaggenschip van CyberLink, CyberLink PowerDVD 5, is nu voor het eerst ook in een Nederlandstalige versie beschikbaar.

CyberLink PowerDVD 5 is een krachtige DVD-softwarespeler die gebruikers in staat stelt DVD´s te bekijken op een PC of een notebook. De toepassing bevat een reeks krachtige video- en audiotechnologieën, die de kwaliteit van video en audio op de PC op het niveau brengen van een thuisbioscoop. Tot deze technologieën behoren onder andere CLEV (CyberLink Eagle Vision Technology), een technologie die kleur en contrast van films op een LCD-scherm verbetert; CLPV (CyberLink PanoVision Technology), dat breedbeeldfilms met een minimum aan vervorming geschikt maakt voor weergave op een volledig scherm (4:3) of vice versa, en CLMEI (CyberLink Multi-Channel Environment Impression), dat 2channel audio converteert en geschikt maakt voor multichannel speakers ten behoeve van een 'surround sound' effect.

CyberLink PowerDVD is bovendien de eerste DVD-softwaretoepassing die CPRM (Content Protection for Recordable Media) ondersteunt, waardoor gebruikers nu DVD´s op basis van CPRM kunnen bekijken op hun PC. PowerDVD is in twee versies beschikbaar, Standard en Deluxe. Deze laatste versie is uitgerust met extra features zoals Dobly Virtual Speaker (DVS) en DTS Digital Surround.

CyberLink PowerCinema 3: Entertainmentoplossing voor video, film, foto's en muziek

CyberLink PowerCinema 3 is een alles-in-één-oplossing die van de PC een waar audiovisueel entertainmentcentrum maakt. PowerCinema 3 stelt gebruikers in staat om film, afbeeldingen, video´s en muziek te bekijken en te beluisteren via één enkele softwareapplicatie, direct via het beeldscherm van de PC of op een TV. Via PowerCinema 3 kunnen gebruikers DVD´s bekijken, hun eigen dynamische diavoorstellingen creëren en bekijken, en muziek beluisteren en organiseren.

CyberLink PowerProducer 2.0 Gold: Zet (video) films en foto's om in DVD's

CyberLink PowerProducer 2.0 stelt consumenten in staat foto´s die zijn gemaakt met een digitale fotocamera en films die zijn gemaakt met een camcorder op DVD en CD te zetten. PowerProducer heeft een intuïtieve gebruikersinterface en is uitgerust met SVRT (Smart Video Rendering Technology) die het renderingproces versnelt zodat alleen de gewijzigde delen van de video worden gerendeerd, in plaats van de hele videofilm. Daarnaast bevat PowerProducer een Editable DVD-functie, die het mogelijk maakt om te werken aan nieuwe projecten op basis van bestaand werk, Disc Defragmentation om het gebruik van schijfruimte te optimaliseren, en Right-to-Disc Recording en Direct DSC-ondersteuning, zodat bestanden van digitale videorecorders en digitale fotocamera´s direct kunnen worden geconverteerd naar DVD, zonder dat een buffer op de harde schijf nodig is.

CyberLink PowerDirector 3: Maak van home video's professionele films op DVD

CyberLink PowerDirector 3 biedt een complete softwareoplossing voor het bewerken van video´s en biedt zowel ervaren als beginnende gebruikers uitgebreide mogelijkheden om video´s te bewerken en professionele thuisfilms te creëren voor het web, de PC of de TV. PowerDirector voorziet gebruikers van twee videobewerkingsmodes: een intuïtieve dual-mode tijdslijn en de op storyboard gebaseerde gebruikersinterface. PowerDirector is uitgerust met SVRT en de DV QuickScan-technologie, die het previewen van digitale video´s 6 keer sneller maakt dan tot nog toe gebruikelijk is.

Prijzen en beschikbaarheid

CyberLink PowerDVD, PowerCinema, PowerDirector en PowerProducer zijn per direct beschikbaar via TopSystems. De adviesprijzen, inclusief BTW, van de producten zijn:

CyberLink PowerDVD Standard, Nederlandse versie:

Euro 39,95

CyberLink PowerDVD Deluxe, Nederlandse versie:

Euro 69,95

CyberLink PowerProducer 2 Gold, Engelse versie:

Euro 69,95

CyberLink PowerCinema 3, Engelse versie:

Euro 79,95

CyberLink PowerDirector 3, Engelse versie:

Euro 79,95

Meer informatie vindt u op www.topsystems-cyberlink.com.

Over HC Top Systems

HC Top Systems BV is toonaangevend leverancier van softwaretools voor de zakelijke en particuliere markt. Top Systems is distributeur en republisher van o.a. WinZip, Jasc (paint shop pro), Superior Search, en PowerDVD. Eén van de doelstellingen van Top Systems is het vereenvoudigen van het computergebruik voor alle gebruikers in de verschillende branches. Het hoofdkantoor van Top Systems staat in Panningen. Meer informatie vindt u op www.topsystems.com.

Over TCT BV

TCT is een verkoopgeoriënteerde organisatie die direct en/of indirect nieuwe innovatieve producten op het gebied van multimedia in de markt zet. Dankzij de jarenlange ervaring van de medewerkers van TCT zijn ze in staat om in een korte periode nieuwe producten te lanceren via een goed en efficiënt distributienetwerk. TCTis onder andere verantwoordelijk voor de distributie van Nero software en Archos hardware. Het hoofdkantoor van TCT staat in Dronten. Meer informatie vindt u op www.tctbv.com.