Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Krasvrij schuren eindelijk mogelijk
Sorbo krasvrije schuurspons voor kostbare keukenapparatuur

Het lijkt regelrechte onzin: krasvrij schuren. Maar aan de overkant van de oceaan zijn ze natuurlijk niet helemaal gek. Sorbo haalde de van oorsprong Amerikaanse technologie naar Nederland. En vertaalde de vinding in een superieure kwaliteit schuurspons. Jawel, schuren zónder krassen.

Het geheim van de vinding is de speciale polyesterlaag op de spons. De wrijvende werking van het schuurvlak verwijdert probleemloos hardnekkig vuil. Nogmaals, en het kan niet vaak genoeg worden gezegd, zonder krassen. Een nieuwe hulp in huis voor de Nederlandse consument, in geen enkel opzicht te vergelijken met de klassieke schuurspons.

Kostbare keukenapparatuur
Sorbo s krasvrije schuurspons is speciaal ontwikkeld voor kostbare keukenapparatuur. Denk aan de oven, de magnetron of de keramische kookplaat. De spons is ook geschikt voor het spik-en-span reinigen van pannen met een anti-aanbaklaag. De krasvrije schuurspons is overigens niet geschikt voor het kwetsbare RVS.

Duo-verpakking
De krasvrije schuurspons heeft een duo-verpakking en is te koop bij de betere supermarkten. De adviesprijs bedraagt EUR 1,99. Ook voor deze oplossing van Sorbo geldt trouwens het aloude gezegde goedkoop is duurkoop . De polyesterlaag hecht goed aan de spons en gaat meerdere maanden mee. De kwaliteit van de spons (viscose) is sowieso goed. Eén duo-verpakking betekent een half jaar lang schoonmaakplezier.



Ingezonden persbericht