2e persbericht van maandag 10 mei 2004

Eindhoven 10-05-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Fietser gewond bij aanrijding

Een 81-jarige Eindhovenaar is maandag rond 12.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Boutenslaan/Gestelsestraat. Toen hij daar fietste, werd hij geraakt door een auto die werd bestuurd door een 31-jarige vrouw uit Eindhoven. Het is nog onduidelijk wie het ongeval heeft veroorzaakt. De man is met een hoofdwond en een aantal gekneusde ribben naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw raakte niet gewond.

Eindhoven: Verkeerscontrole

Op de Hurksestraat is maandag tussen 11.00 en 12.00 uur een verkeerscontrole gehouden. Hierbij werden vier bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel en één voor een verlopen APK.

Helmond: Snorfietser gewond

Op de kruising Rooseindsestraat/Engelseweg is maandagmiddag rond 12.20 uur een 70-jarige snorfietser uit Helmond gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Dit gebeurde toen een 25-jarige automobilist uit Helmond vanaf de Engelseweg de kruising op reed. Hij verleende geen voorrang aan de man op de snorfiets die van links kwam aanrijden. De man is met verwondingen aan zijn hoofd en een hand naar het Elkerliekziekenhuis gebracht.

Geldrop: Verdachte winkeldiefstal bedreigt personeel

Een man van 47 jaar uit Nuenen is maandagmiddag rond 12.30 uur aangehouden in een winkel aan de Heuvel in Geldrop. Nadat hij door personeel van de zaak was aangehouden omdat hij goederen gestolen zou hebben, bedreigde de man één van de personeelsleden met de dood. De verdachte is overgedragen aan de politie en na verhoor op het politiebureau met een proces-verbaal heengezonden.